Nyheder 16. januar 2018

Fire uger efter skilsmisse fra Silas: Johannes Nymark viser ny kæreste frem

I begyndelsen af december kom det frem, at skuespilleren Johannes Nymark skulle skilles fra danseren Silas Holst. Tirsdag aften havde han en ny fyr under armen, da han ankom på den røde løber til gallapremieren på Per Flys nye film, "Dobbeltspil"
(Foto: Dan Mariegaard)

I begyndelsen af december bekendtgjorde danse- og skuespilparret Johannes Nymark og Silas Holst, at de gik hver til sit efter syv år sammen.

Johannes Nymark savnede dog ikke kærlig selskab, da han tirsdag aften ankom på den røde løber til gallapremieren på Per Flys film, ”Dobbeltspil”.

Han har nemlig fået en ny kæreste, som han havde under armen, da han ankom til filmpremieren.

Over for pressen bekræftede Johannes Nymark, at de to danner par, og at hans udkårne nu hedder Jonas Løvik.

- Ja, vi er kærester, lød det fra Johannes Nymark, da han talte med den fremmødte presse på den røde løber.

(Foto: Dan Mariegaard)

Johannes Nymark og hans nye kæreste Jonas Løvik. Foto: Dan Mariegaard

Ellers havde den 31-årige sanger og skuespiller ikke lyst til at sætte for mange ord på sin nye kærlighed. 

Johannes Nymark og hans nye kæreste Jonas Løvik. Foto: Dan Mariegaard

Det var 5. december sidste år, at Johannes Nymark og Silas holdt afslørede, at de skule skilles. De havde på det tidspunkt dannet par i syv år og været gift i fire. På Instagram skrev Silas Holst:

- Livet er fuldt af udfordringer og op- og nedture. Det er fuldt af kærlighed, sorg, travlhed og alt muligt andet som gør, at det ikke altid flasker sig som vi havde forestillet os det. Silas og jeg har valgt at skilles som kærester og ægtemænd- men vi bliver sammen som tætte venner og ikke mindst som forældre til vores to fantastiske børn.

Foto: All Over Press

Silas Holst og Johannes Nymark fotograferet til Vild med dans, mens de stadig dannede par. Foto: All Over

- Den gnist, der holdt os sammen som par, er på udramatisk vis og uden indblanding fra en tredjepart, forsvundet. Børnene skal skånes og vi ønsker plads til at finde den rigtige plads til os selv og vores lille familie. Det beder vi alle om at respektere,

Silas Holst og Johannes Nymark har sammen med Silas' gymnasieveninde Louise Mahnkopf datteren Maggie My på tre år og sønnen Bob Jones på 11 måneder.    Silas Holst, Johannes Nymark og Louise Mahnkopf boede alle tre sammen med deres børn i et hus i Brønshøj. Silas og Johannes på nederste etage, mens Louise boede på øverste. Sammen medvirkede de også i Kanal 4-programmet "Silas - mig, min mand og "min kone".  
 

Sponsoreret indhold