Nyheder2. august 2017

Silas er ikke "Vild med dans"-sur

Der er ingen vrede at finde hos Silas Holst, efter han blev droppet til TV2-showet "Vild med dans", slår han fast i et interview på TV2.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/silas-holst.jpg
 (Foto: Peter Grosen)

Han er den mest succesfulde "Vild med dans"-danser med hele fire finaler og to sejre på CV'et, så det vakte stor opsigt, da Silas Holst tidligere på sommeren kunne afsløre, at han ikke var budt velkommen til endnu en tur på fjernsynsdansegulvet.

Men det har altså ikke skabt nogen bitterhed hos den populære hoftevrikker.

- Jeg har aldrig været sur eller vraget eller rasende eller chokeret, slog han fast i tirsdagens Go'aften Danmark.

- Der er ikke så meget dramatik, som hvis man åbner en avis. Mastiff, der laver programmet, sætter et hold, som de synes vil fungere. I år har de sat det uden mig, og mere drama er der ikke i det.

Dermed afviser Silas endnu en gang, at der var nogen bitterhed i ordene, da danseren satte sig til tasterne for at fortælle sine Facebook-følgere om den ærgerlige nyhed, der skabte ærgrelse i hele landet.

- NEJ det skal jeg desværre ikke. Jeg havde ellers sat mit efterår af til det og ville gerne. Men min deltagelse er "ikke nødvendig" i år, skrev Silas Holst og fulgte det op med et interview i Billed-Bladet.

- For mig er det forever slut, fortalte han i den forbindelse.

Også til SE og HØR har Silas tidligere forklaret situationen:

- Det er ikke en bitterhed over ikke at være med, og jeg går heller ikke rundt med en følelse af at være vraget. Jeg synes måske bare, det er en overraskende måde at gøre det på – den der nonchalant besked, jeg har fået om, at ”Hov, vi glemte at ringe”, irriterede mig, sagde Silas Holst om den sene udmelding fra TV-producenterne.

Og skulle den fantasifulde dansemester alligevel komme til at mangle et smil på løben, kan han i stedet glæde sig over, at han netop har vundet CPH Culture-prisen for bedste dansepræstation - ikke for sine "Vild med dans"-meritter, men for rollen i musicalen "Saturday Night Fever".

Se flere billeder af Silas Holst i galleriet herunder.

Silas Holst - Billeder af ham

Sponsoreret indhold