Nyheder27. oktober 2017

Silas Holst raser over dommerne: Shit mand!

Silas Holst er ikke imponeret over dommernes evner i aftenens ”Vild med dans”. Han synes blandt andet, at det er vildt, at Iben og Morten fik to 9-taller af dommerne til trods for at Iben – med Silas Holsts ord – ikke kunne samle fødderne i et chassé
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/vild_med_dans_front.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Der blev ikke sparet på superlativerne og komplimenterne, da de fire ”Vild med dans”-dommere fredag aften gav karakterer og kommentarer til de håbefulde dansere.

Der blev sågar givet hele tre 9-taller i aftenens danseprogram, der var rykket ind på Det Kongelige Teaters Gamle Scene i anledning af 'Knæk Cancer'-ugen.

Silas Holst er dog ikke så imponeret over dommernes evner. Han synes blandt andet, at det er vildt, at Iben og Morten fik to 9-taller af dommerne til trods for at Iben – med hans ord – ikke kunne samle fødderne i et chassé.

- Forstår intet af de dommere i aften.....!!!!! Shit mand..., skrev Silas Holst således på sin Facebook-profil, inden han kommenterede dét faktum, at Iben og Morten blev belønnet med hele to 9-taller for deres jive.

- Vildt to dommere synes man skal have 9-tal ved ikke at samle fødderne i et chassé...?, lød det spørgende fra Silas Holst.

Iben & Morten fik aftenens højeste pointscore med 34 point. Sofie & Michael indtog andenpladsen med 30 point. Dak & Thomas og Julia & Frederik fik tredjepladsen 27 point, mens Daniel & Karina endte på fjerdepladsen med 25 point.

Ingen af parrene ryger dog ud fredag aften, hvor fokus i stedet er at knække cancer. Deres point og SMS-stemmer ryger dog videre til næste fredag.

Forud for showet har ”Vild med dans”-fans kunne købe billetter til showet i Det Kongelige Teater, og alle pengene fra billetsalget går direkte til Knæk Cancer-indsamlingen.

Du kan se alle dansene i aftenens "Vild med dans" herunder:

Vild med dans Knæk Cancer 2017 - dansene

Sponsoreret indhold