Nyheder24. august 2017

Se video: Ylvis-brødrene var ombord på Raket-Madsens ubåd

"The Fox"-hitmagerne besøgte den drabssigtedes ubåd for syv år siden.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sz6a130c.jpg
 Afp

For syv år siden var de norske musikere og tv-peronligheder Vegard og Bård Ylvisåker ombord på ubåden Nautilus, som nu er omdrejningspunkt i en af Danmarks mest mystiske drabssager. Det skriver norske SE og HØR.

Ylvis, som deres fælles band hedder, blev i 2013 verdenskendt med sangen "The Fox".

Nu 35-årige Bård og 38-årige Vegard figurerer endda i en video, der er optaget, da de besøgte Raket-Madsen på hans ubåd.

Besøget foregik i forbindelse med optagelserne til det norske tv-program "Nordens herligste", hvor de to rejste rundt og besøgte finurlige og opfindsomme personer. Og i 2010 tog de til København for at besøge Madsen.

I videoen kan man se, at Peter Madsen begejstret viser brødrene rundt i sin hjemmebygget ubåd, som syv år senere er et muligt gerningssted. Og som er det sidste sted, 30-årige Kim Wall blev set i live.

- Er du gået i panik eller har du haft negative oplevelser?, spørger Bård Peter Madsen i videoen.

- Nogle gange laver man eksperimenter og tager den længere ud eller længere ned, ting som er mere kompliserede end normalt, forklarer den ny drabssigtede i videoen.

Brødrene spørger også Raket-Madsen, hvad han har af planer i fremtiden, og hertil svarer han, at han vil leve livet, som han går på det tidspunkt, for han er meget glad.

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Nu har Peter Madsens liv taget en noget andet drejning, og da de norske brødre hørte om ham i nyhederne, fik det Bård til at ligge et billede på Instagram.

- Tilbage til dengang vi kravlede ned i Madsens ubåd..., skriver han køligt.

Peter Madsen nægter sig skyldig i manddrab og fortæller, at der ombord på ubåden skete en ulykke, som slog Kim Wall ihjel.

Sponsoreret indhold