Nyheder9. marts 2016

Pivfrækt pressemøde: Se Fetters flagstang

Der mangler hverken celebre ansigter eller humor under bæltestedet i den nye streamingserie ”FETTER”.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20160301_wen_-_fetter_9.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup
Den tidligere tennisstjerne og dameven Frederik Fetterlein kan nu også skrive skuespiller på sit cv. Men for en gangs skyld havde 45-årige Fetterlein en smule besvær med at finde den rette grimasse, da den opstemte kage skulle skæres for. Anledningen var snigpremiere og pressemøde til serien "FETTER", hvor den forhenværende tenneisstjerne spiller en karikeret udgave af sig selv. Med sig i serien har han fået fornem følgeskab af blandt andre komikeren Uffe Holm, der spiller hans manager og ven, og Lina Rafn,
som i serien driver et produktionsselskab, der laver pornofilm. – Jeg ville gerne prøve nogle nye grænser af, og jeg håber da, at serien bliver en succes, forklarede Fetterlein til SE og HØR.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20160301_wen_-_fetter_9.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Frederiks nye dame er skuespiller Simone Lykke på 29 år. Det er dog kun i serien, hun giver den som Fetterleins forlovede, mens Uffe Holm var i vante sjofle omgivelser ved pressemødet.
https://imgix.seoghoer.dk/20160301_wen_-_fetter_15.jpg

(Foto: Kaspar Wenstrup)

– Vi endte med at droppe en blowjobscene i serien, for det skulle ikke hedde sig, at jeg giver et dårligt blæs, fastslog Infernal-stjernen Lina Rafn på 39 år. Den strunke kage kunne hun dog ikke modstå. Så den tidligere ”X Factor”-dommer måtte bare have et minde til scrapbogen.
https://imgix.seoghoer.dk/20160301_wen_-_fetter_19.jpg

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Vennerne Oliver Bjerrehuus, 40 år, og Frederik Fetterlein får i serien rodet sig ud i nogle grelle eskapader, der måske kan koste Fetterlein hans kommende bryllup.
– På den rigtige eller måske forkerte dag minder figuren Bjerrehuus lidt for meget om mig selv, indrømmede Oliver om sin karakter.
https://imgix.seoghoer.dk/20160301_wen_-_fetter_4.jpg

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Mascha på mandejagt Tiden efter komikeren Andreas Bo er begyndt at sætte sine spor på smukke Mascha Vang. Nu indrømmer bloggerbaben, at hun savner at være to. – Nogle gange kan jeg godt savne en mand, men den rigtige mand hænger ikke lige på træerne, fortalte den 36-årige iværksætter til SE og HØR. Og problemet er ikke lysten, men mere en anden berømt røver: Tiden. – Jeg kan slet ikke se, hvordan jeg skulle få tid til at date en mand. Den eneste måde, jeg ville kunne møde en mand på, var, hvis han trådte ud foran min bil om morgenen, sagde den tidligere realitydeltager. Mascha, som har datteren Hollie Nolia med racerkøreren Nicolas Kiesa, understreger, at den nye udkårne skal kunne rumme både hende og den treårige guldklump.

https://imgix.seoghoer.dk/20160301_wen_-_fetter_49.jpg

(Foto: Kaspar Wenstrup)

En håndfuld velkendte ansigter er at finde i den nye serie. Bl.a. skuespiller Jonas Schmidt, model Oliver Bjerrehuus, sangerinde Lina Rafn og bloggerbabe Mascha Vang. Der var premiere på "FETTER" den 7. marts, og de første to afsnit kan ses gratis på mashed.net.
https://imgix.seoghoer.dk/20160301_wen_-_fetter_16.jpg

(Foto: Kaspar Wenstrup)

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_13.png
 Foto: SE og HØR

Sponsoreret indhold