Frederik Fetterlein

Foto: All Over Press

Frederik Fetterlein er nok mest kendt for alle de unge piger, som han har vundet på nattelivets festbane ...

Frederik Fetterlein er blevet et symbol på en festglad damemagnet, og selvom han egentligt blev kendt for sin serv på tennisbanen, så er han nok mest kendt for alle de unge piger, som han har vundet på nattelivets festbane ...

”Jeg har det li’som Fetterlein” brølede det ud af natklubbernes højtalere, da Kidd i 2012 lavede party-hittet ”Fetterlein”. Og det må siges, at være yderst sigende. Frederik Fetterlein er blevet et symbol på en festglad damemagnet, og selvom han egentligt blev kendt for sin serv på tennisbanen, så er han nok mest kendt for alle de unge piger, som han har vundet på nattelivets festbane. Han bliver ofte omtalt som Danmarks playboy nummer ét, og han har datet alt fra modeller til sangere til realitydeltagere.

Frederik Fetterlein startede sin sportslige karriere i 1989, hvor han spillede små turneringer i en årrække. Derefter lykkedes det danskeren at slå igennem med en række turneringssejre på challenger-niveau, og karrierens højdepunkt nåede Frederik Fetterlein i 1995, hvor han servede sig op i top 100 på ATP’s verdensrangliste. Placeringen blev en 75. plads, og det er ikke lykkedes Frederik Fetterlein at nå op på ATP’s verdensrangliste sidenhen. I 2004 valgte Frederik Fetterlein at stoppe tenniskarrieren.

Ketcher og svedbånd blev dog hurtigt skiftet ud med sportsvogne og vilde fester.  Frederik Fetterlein blev kun omtalt i medierne, når han igen havde lavet en damescoring, og der gik ikke lang tid, før han blev kendt for at have mange kvinder i luften på samme tid.

I 1997 havde Frederik Fetterlein fundet kærligheden i den tjekkiske model Tereza Maxová, med hvem han blev gift med tre år senere. Få måneder efter brylluppet fødte Tereza Maxová parrets fælles søn Tobias. Forholdet brast efter flere beskyldninger om utroskab, og det var i samme moment, at sangeren Saseline Sørensen kom ind i billedet. Efter skilsmissen flyttede Tereza Maxová tilbage til Monaco, hvor hun for en kort bemærkning blev kærester med Fyrst Albert af Monaco. Tereza Maxová og Frederik Fetterlein er i dag, på trods af tabt ægteskab og stridigheder, gode venner.

I 2004 mødte den danske tennisspiller Saseline Sørensen i forbindelse med indspilningerne til reality-programmet ”Robinson Ekspeditionen”. Parret blev smaskforelskede, og umiddelbart virkede de som et ”match made in heaven”. Men sådan så virkeligheden ikke ud bag det stjernedækkede ydre. I februar 2008 blev parret forældre til sønnen Sean, men der gik ikke længe før utroskabsrygter florerede. Saseline Sørensen og Frederik Fetterlein gik fra hinanden i september 2008.

I 2010 kunne Fetterlein dog ikke længere ride på luksus-bølgen. I Sø- og Handelsretten i København blev den tidligere tennisstjerne erklæret konkurs, fordi han ikke var i stand til at betale den næsten halve million, han skyldte for to leasede Porscher.

Fetterlein måtte finde nye måder at tjene penge til hans ekstravagante levestandard, og det var en overraskelse for mange, da Frederik Fetterlein pludselig tonede frem på dansk TV som deltager i reality-programmet ”Fristet”. Senere har han deltaget i ”6 på date”, ”Divaer i junglen”, ”Tæsk en kendt”, ”Luksusfælden” og senest hans eget reality-program ”Fetterleins fristelser”. Da det blev afsløret, at Frederik Fetterlein skulle være med i forbrugerprogrammet ”Luksusfælden”, og at playboyen skyldte intet mindre end 5,8 mio. kr., sad godt en halv million danskere klar til at se Fetterleins økonomiske grav - hvilket var en suveræn seerrekord for programmet.

I 2010, samme år som konkursen ramte, mødte playboyen den unge Charlotte Damberg, som Fetterlein blev meget forelsket i. Kun få måneder efter parret havde mødt hinanden, friede han til den 15 år yngre blondine, og der blev straks, på trods af konkurs, arrangeret kæmpe tre-dages bryllup med 125 gæster på slottet Château Hattonchâtel i Frankrig. Charlotte Damberg nåede dog aldrig at sige sit ja til den festglade Frederik. Frederik kunne ikke smide sit playboy-gen væk, og den tidligere tennisstjerne blev endnu engang snuppet i utroskab.

Frederik Fetterlein har i mange år været forsidestof for underholdningsbladene med utroskab, konkurser, stoffer og vilde byture. Men i 2011 fik den pensionerede sportsmand pludselig et behov for at lette hjertet. Det blev til bogen ”Forført af livet”, som skulle vise verden, hvordan Fetterlein var vokset op, og forklare, hvad der egentligt foregik bag klubbernes lukkede døre. Bogen skabte røre i Fetterlein-familien, da Frederik omtalte sin far som alkoholiseret.

I dag er Frederik Fetterlein mere tilbagetrukket. Ifølge playboyen er han i gang med en masse projekter, og rygter om natklubejerskab, mere TV og andre tiltag har floreret i pressen. Frederik Fetterleins manager er Saseline Sørensens bror, Daniel Sørensen, bedre kendt som Danny Kool.

 

Tidslinje:

Frederik Fetterlein
Fetterlein
11. juni 1970
51 år
Ole Fetterlein (far), Birgit Fetterlein (mor), Kathrine Fetterlein (søster), Christian Fetterlein (bror), Tobias Joshua Fetterlein (søn, f. september 2000), Sean (søn, f. februar 2008)
Tereza Maxova, Saseline Sørensen, Claudia Della Bella, Charlotte Damberg, Pernille Nygaard, Sofie Christina Pamer, Michella Madsen, Heidi Albertsen, Sarah Zobel, Camilla Nørgaard og mange flere…
Andréa Tolic
Tennisspiller, model, reality-person, ejendomsmægler

Find din favorit kendis her:

Close