Nyheder 28. november 2015

Lina Rafn: Ingen koncerter før 2017

Infernal-sangeren fortæller om det rugbrødsarbejde bandet laver for at få plads til det kreative.
Foto: All Over Press

Der er sket en del siden popduoen Infernal dukkede op iført ternede kilte til heftige beats og akkompagneret af sækkepibe tilbage i 90'erne.

Lina Rafn og Paw Lagermann har levet af musikken siden, men nu afslører Lina Rafn, at de ikke giver koncerter igen før 2017 - lige nu skal der nemlig brød på bordet og luft i økonomien.

- Året ud spiller vi lukkede arrangementer. De er velbetalte og giver den luft i økonomien, som kreativiteten i studiet nyder godt af, skriver popsangeren på Instagram efterfulgt af en kærlig smiley.

- Vi ses på de "rigtige" scener i 2017, tilføjer hun og understreger, at der ikke er tale om en fejl. Deres fans må vente i hvert fald et år på nye koncerter fra det Grammy-vindende band.

Den 39-årige sanger fortæller, at hun ofte bliver mødt med forundring over, at den dynamiske duo tilsyneladende spiller rundt omkring, selv om de siger, at de ikke giver koncerter. Og det vil hun gerne give en forklaring på.

- Mange spørger til, hvordan det hænger sammen, at vi siger, vi ikke spiller koncerter, og så har vi alligevel jobs.

- Altså, koncerter er én ting. De er offentlige - åbne for alle - de har os som afsender. Lukkede jobs er ikke koncerter - de er for eksempel til et enkeltstående event, et firmas arrangement eller lignende. Det har ikke os som afsender, og det er ikke offentligt, forklarer Lina, der tidligere har været dommer i "X Factor".

- Det betyder, at de kan blive nødt til at tilpasse sig arrangøren, spille med et andet orkester end deres eget eller lave en sætliste, der passer til begivenheden, uddyber hun.

Infernal vender dog tilbage til de store scener i 2017, oplyser Lina Rafn på Instagram.

Se Lina Rafns opslag her: 

 

Sponsoreret indhold