’Årgang 0’: Se de skønne billeder af Christian og hans familie

Christian fra 'Årgang 0'

Engang var det tennis, der fyldte mest i Christians liv. Men i dag har den 15-årige teenager fra 'Årgang 0' også travlt med både at passe venskaber og skole.

Det fortalte Christian, da han i weekenden havde besøg af SE og HØR.

Du kan se alle de skønne billeder af Christian og hans familie i galleriet øverst i denne artikel.

Årgang 0-Christian i 2016.

Christian er i sandhed blevet en flot, ung fyr. Se alle billederne af ham og hans familie i galleriet øverst i artiklen. Foto: Dan Mariegaard

– Det er venner og skole, der fylder meget. Jeg spiller stadig tennis to gange om ugen. Det næste er, at jeg skal i gymnasiet, fastslog teenageren, der sammen med forældrene Tina og Mogens søndag formiddag bød SE og HØR velkommen i den lækre villa i Aarhus.

– Han skal vælge linje her i februar. Han får selv lov til at bestemme, hvad han gerne vil. Men vi råder ham da, indskød forældrene, der med rette er stolte af deres mellemste søn.

Christian kan godt lide at have orden i sine ting, så han går selv i gang med sine lektier, når han kommer hjem fra skolen.

Men hvad der præcis skal ske, når den røde hue bliver placeret på hans hoved om tre år, har Christian endnu ikke lagt sig fast på.

– Jeg har ambitioner. Jeg vil stadig gerne læse jura, tror jeg. Det er nok noget med, at det skal være retfærdigt, fortalte Christian, da SE og HØR var forbi.

Se det store galleri med familien øverst i artiklen.  Og køb denne uges SE og HØR, der er på gaden onsdag, og læs det store interview med Christian. 

Læs alt om ugens bedste TV i Danmarks BEDSTE TV-blad.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close