Nyheder15. februar 2019

Romantisk Lord: Se Bendtners vilde kærlighedserklæring

Nicklas Bendtner viser i den grad sin romantiske side frem i en ny video, hvor han erklærer sin kærlighed til kæresten Philine Roepstorff
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nicklas_bendtner_og_philine_roepstorff.jpg
 (Foto: Instagram (Philine Roepstorff)

En fodlænke er ingen hindring for romantik.

I hvert fald ikke for Nicklas Bendtner og hans smukke kæreste Philine Roepstorff.

Fodboldspilleren med det store ankelsmykke doneret af Kriminalforsorgen har lagt en video ud på sin Instagram-profil, hvor det tydeligt forelskede par viser deres kærlighed frem.

Skarpretteren fra Amager har enten taget et kursus i videoredigering, ellers har han delt sine intime optagelser med en, der har evnerne.

For den korte video er ekstremt flot klippet, og lydtæppet med Bryan Adams flødesang "Heaven" passer perfekt til optagelserne, hvor Bendtner og Philine er i konstant omfavnelse.

Se den romantiske - og en smule tåkrummende - video her:

Artiklen fortsætter under videoen...

Forfulgt af drone

Mange af optagelser med powerparret er optaget af en drone.

Og det er en smule pudsigt, da Nicklas Bendtner for små tre måneder siden måtte sætte sit hus i Norge til salg, fordi han blev overvåget af netop en drone.

Flere af de flotte klip er tydeligvis optaget i omgivelser, der ikke just er Amager Fælled, hvor Bendtner slog sine folder i sine unge dage.

Videoen må altså have været længe undervejs, da den tidligere landsholdsangriber fik fodlænke på i starten af januar.

Heldigvis for Bendtner, hans norske klub Rosenborg og kæresten Philine, er de 50 dage med det uønskede smykke snart slut, og den skandaleramte boldfyr kan igen bevæge sig frit rundt.

Sponsoreret indhold