Nyheder 3. januar 2019

Se billedet: Nicklas Bendtner viser fodlænken frem

Fodboldspilleren Nicklas Bendtner har i dag fået fodlænke på. Nu viser han den frem, og samtidig afslører han, at han nu vil springe ud som forfatter
(Foto: Dan Mariegaard)

Den skandaleramte fodboldspiller Nicklas Bendtner blev i november sidste år idømt 50 dages ubetinget fængsel, efter han overfaldt en taxachauffør.

I dag kom Kriminalforsorgen forbi den tidligere landsholdsangriber og satte en fodlænke på hans venstre ankel.

Artiklen fortsætter under billedet...

Vis dette opslag på Instagram

Swipe til venstre for tekst

Et opslag delt af Nicklas Bendtner (@bendtner14) den

Til billedet har Nicklas Bendtner skrevet en lang tekst, som forklarer hans side af sagen og mange andre ting.

- I dag kom der et par repræsentanter fra Kriminalforsorgen og satte den her om min ene ankel. Den skal blive på de næste 50 dage, mens jeg betaler tilbage til samfundet for min andel i en på alle måder ærgerlig episode en sen aften i september, starter Bendtner med at skrive i hans ærlige opslag.

Herefter kommer den målfarlige angriber med en forklaring på, hvordan han oplevede situationen med taxachaufføren, men Bendtner erkender også, at han kunne have reageret bedre.

- Der var uden tvivl mange andre og bedre måder, som vi hver især kunne løst vores uenighed på. I stedet løb det af sporet. Hvis jeg bare havde betalt det beløb, som taxametret viste, var min kæreste og jeg måske ikke blevet forfulgt af en bil med en rasende fører bag rattet, og jeg var ikke endt med at træffe den beslutning, som jeg var nødt til at træffe på brøkdele af et sekund, mens alting kogte, erkender den høje Rosenborg-spiller.

Generelt virker Nicklas Bendtner meget afklaret i sit opslag.

Bendtner skriver bog

En af de måder, som den skandaleramte københavner vil få tiden med fodlænke til at gå på, havde de færreste nok set komme.

- Det er heldigvis aldrig for sent at lære noget og ruste sig til fremtiden, og derfor har jeg besluttet mig for at samle de historier, der i snart 31 år har skabt mig på godt og ondt. Det har jeg tænkt mig at gøre i en bog, hvor fortællingen om mig ikke bliver drevet af spekulationer og sensationer, men af min ret solide hukommelse (tro det eller ej!) og en åbenhed, der ellers ikke er specielt typisk i topfodbold, afslører Nicklas Bendter.

Den kommende forfatter har da også rigeligt med tid til at få skriblet de mange skandaler, som han har været rodet ind i, ned på et par stykker papir.

I 50 dage skal han nemlig bære fodlænken, som gør, at fodboldspilleren ikke vil kunne forlade sit hjem uden for de skemalagte tider.

Og som Bendtner rigtigt nok skriver i sit opslag:

- Nu har jeg på en måde fået foræret en anledning til at tænke mig grundigt og uforstyrret om.

Det er måske meget godt.

Sponsoreret indhold