Derfor flytter Bendtner: Overvåget af drone

Nicklas Bendtner bor i Trondheim med sin kæreste Philine Roepstorff.

Nicklas Bendtner bor i Trondheim med sin kæreste Philine Roepstorff.

Foto: Thomas Laursen

Tidligere i dag kom det frem, at 30-årige Nicklas Bendtner har sat sin millionvilla i Trondheim til salg

Det satte lynhurtigt gang i spekulationerne om, hvorvidt den danske angriber var på vej væk fra Rosenborg, men det er ikke tilfældet, slår Bendtner fast.  

- Det er bestemt ikke et signal om min fremtid i Rosenborg. Det er noget, jeg har tænkt over i længere tid, slår Bendtner fast over for norske Adresseavisen

Nicklas' kæreste, den 26-årige model Philine Roepstorff, har tidligere i dag givet udtryk for, at huset er for stort, og at "det er meget at støvsuge"

Men husets 547 kvadratmeter er ikke den eneste årsag til, at fodboldspilleren sælger efter at have boet kun 15 måneder i palæet: Bendtner fortæller, at han og kæresten føler, at deres privatliv bliver krænket. 

- Philine og jeg lå og så "Harry Potter"-maraton og ville lave noget te. Da jeg slukkede for fjernsynet, hørte jeg en mærkelig suselyd. "Hvad fandet er det?", tænkte jeg. Jeg havde kun lige trukket gardinet til siden, da jeg så, at der hang en drone. Lige udenfor. Efter et stykke tid fløj den væk igen, fortæller Bendtner. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Vis dette opslag på Instagram

LOVE SPAMMING I DONT CARE

Et opslag delt af P H I L I N E P I (@philineroepstorff) den

Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff. 

Og dronen var ikke en engangsforteelse: 

- Jeg er begyndt at holde mere øje. Og dronen kommer flyvende næsten hver aften, så jeg bliver nødt til at have gardinerne trukket for. Jeg tænker, hvordan det i det hele taget er muligt?, lyder det fra Bendtner. 

Der er altså mange grunde til, at Bendtner vil af med huset, som han i sin tid betalte 18 mio. norske kroner for. 

Fodboldspilleren afslører over for Adresseavisen, at hussalget "er en del af et større projekt". 

- Jeg vil gerne have frigivet pengene, fordi jeg ikke ved, hvor jeg skal bo efter karrieren. Jeg har fire-fem ejendomme, som jeg i øjeblikket prøver at afsætte i ro og mag. Det er ikke kun huset, jeg prøver at sælge, siger 30-årige Bendtner. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close