Saszeline: Derfor flytter vi tilbage til Danmark

Efter at have boet i Spanien vender Saszeline Sørensen hjem til Danmark i august.

Efter at have boet i Spanien vender Saszeline Sørensen hjem til Danmark i august.

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Solskin blev til hverdag, og fordybelse blev til hjemve. Nu vender Saszeline Sørensen hjem til Danmark.

Hun fortæller for første gang, hvorfor hun skifter Barcelona ud med Nordsjælland. Den smukke model, sangerinde og blogger havde svært ved at få tingene til at hænge sammen under sydens sol.

Saszeline brugte for meget tid på at få familien til at hænge sammen – og hun havde få venner i den spanske metropol.

Artiklen fortsætter under billedet ...

saszeline

Saszeline med børnene Sean og Dexter på henholdsvis ti og tre år. (Foto: Thomas Laursen)

Nåede du at knytte bånd? Og kommer du til at savne nogen specielt?

– Nej ... Helt med vilje har jeg ikke skabt noget netværk her. Har nogle venner, men har mere haft et behov for at være i mit eget og fordybe mig i nogle projekter, når jeg har haft tiden til det. Jeg har nydt tiden med mine drenge og haft masser af veninder og familie på besøg, siger hun til SE og HØR og uddyber:

– Jeg tror mere, at Sean kommer til at savne drengene fra sit fodboldhold og sin klasse. Men jeg har lovet ham, at vi stadig vil rejse til Barcelona, så han kan besøge dem og dermed bevare kontakten.

Fordele og ulemper

Det er ikke helt nemt at rejse væk fra storbyen på den spanske kyst, da man jo ikke kan være lige så sikker på vejret i Dannevang. Og der er andre ting, hun også kommer til at savne.

– Solen skinner 300 dage om året, og det påvirker mit humør på en rigtig positiv måde. Og så kaffen! De ved bare, hvordan den skal laves. Lige meget hvor du bestiller kaffe, smager den altid helt fantastisk.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Saszeline kommer til at savne varmen og solskinnet. (Foto: All Over Press)

Alligevel ser Saszeline også frem til en masse fordele ved at komme hjem til Danmark igen.

– At tingene bare fungerer, og alting ikke er så gammeldags. Der er mange ting på den front, som jeg har savnet. Her er det meget mere ”mañana”-livsstil. Og tingene tager bare meget længere tid. Det er alt fra bilen på værksted til aftale på Borgerservice. Vi skal huske at være taknemmelige for det i Danmark.

Hvad glæder du dig mest til ved at komme hjem?

– At være i nærheden af mine venner og min familie. At drengene kan ses med deres fædre til daglig, og at det bliver nemmere med arbejde. Det har til tider været udfordrende at få tingene til at gå op i en højere enhed, da det har krævet, jeg var lidt mere i Danmark, end jeg nok havde forestillet mig, siger hun.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close