Nyheder3. oktober 2017

Saszeline bryder sammen over broderens selvmord

Saszeline fortæller i 'Nærkontakt', hvordan hun og familien har kæmpet med skyldfølelse over broderens selvmord
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/saszeline_og_bror.jpg
 Foto: Kanal 4

Den tidligere SOAP-sangerinde og nuværende blogger, Saszeline, bliver rørt til tårer og for brug for papirservietterne i aftenens udgave af 'Nærkontakt' på Kanal 4.

Hun er i hænderne på Sebbastian, der er programmets clairvoyante med speciale i afdøde-kontakt.

Og Saszeline og hele hendes familie blev ramt af en stor tragedie for syv år siden, som stadig sætter sit præg på familien.

Saszelines syv år ældre storbror, Christian, begik selvmord.

Han sprang i døden fra en 50 meter høj elmast på Sjællandsbroen en iskold februardag i 2010.

- Min bror havde været plaget af depressioner de sidste mange år, og han valgte at tage sit eget liv, sagde Saszeline dengang til HER & NU. - Vi havde for nylig en familiemiddag, og der tror jeg, at han på sin måde fik sagt farvel. Jeg er vist stadig i chok, og jeg kan ikke forstå, at han er væk. Vi var meget tætte, og han var det kærligste og klogeste mennesker, man kan forestille sig, sagde Saszeline videre til HER & NU. I aften i 'Nærkontakt' bliver hun konfronteret med den skyldfølelse, der stadig plager hende efter broderens selvmord. Sebbastian får kontakt med den afdøde bror, og Saszeline kommunikerer med ham igennem Sebbastian. - Du siger, han tager det fulde ansvar, men var det hans mening at gøre det den dag?, spørger Saszeline. - Hvis han havde vidst konsekvenserne af det (at familien fik så stor skyldfølelse, red.), så var det ikke hans mening, siger han til mig, lyder svaret fra Sebbastian. - Jeg vil jo vildt gerne i kontakt med min afdøde bror. Jeg fik aldrig sagt farvel til ham. Saszeline gemmer ansigtet i hænderne og begynder at græde. - For ham er det rigtig, rigtig vigtigt, at han tager det fulde ansvar. Han bliver ved med at nævne det, siger Sebbastian. - Jeg har accepteret, at han har gjort, som han har gjort, for jeg kan ikke rigtig gøre andet. Men jeg kan også mærke, at jeg bliver sur inden i, siger Saszeline. - Der er noget vrede, som sidder i mig. For selv om det er et savn, selv om det er kærlighed, jeg har til ham, så bliver jeg også lidt vred over, at det skulle ske på den måde, og at det har haft så mange konsekvenser, fortsætter Saszeline. Galleri med Saszeline:

Saseline 3008 2016

Se klip med Saszeline herunder og hele 'Nærkontakt' i aften klokken 21 på Kanal 4.

Sponsoreret indhold