Nyheder27. april 2018

Saszeline dropper Spanien: - Det hang ikke sammen

Saszeline og børnene forlader Barcelona og flytter retur til Danmark
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/saszeline-27042018.jpg
 Foto: All Over Press

Så er det slut med den tidligere S.O.A.P.-sanger Saszelines spanske eventyr.

Saszeline og sønnerne Sean og Dexter er på vej hjem til Danmark efter trekvart år under sydlige himmelstrøg i Barcelona.

Det fortæller Saszeline på sin blog.

- Der er nu gået 8 snart 9 måneder siden vi pakkede sydfrugterne og slog os ned i Barcelona. Der er sket så meget. Vi lever vores udenlandske eventyr og NYDER det, og Sean har også været på sit livs (hidtil) største fodboldeventyr og er bare blevet endnu mere bekræftet i sit engagement og sin passion for sporten. Jeg har selv fået tilfredsstillet noget af min stærke udlængsel og har opdaget nye sider af mig selv, som skal udforskes endnu mere fremover, skriver Saszeline.

Sønnen Sean er resultatet af Saszelines forhold til den danske tidligere tennisstjerne Frederik Fetterlein, mens Dexter er fra hendes nuværende forhold til entrepenøren Michael Dreyer.

Og både drengenes mulighed for at have et forhold til deres fædre og Saszelines arbejdssituation gør, at hun har truffet beslutningen om, at det rette sted for hende og sønnerne netop nu er gode, gamle Danmark.

- Frederik har haft langt større mulighed for at være fleksibel og komme herned og se Sean, end Dexters far har, fordi han er selvstændig og kører sine forretninger hjemmefra i DK. Og fordi jeg nu siden starten af året, har haft meget mere arbejde, som har krævet at jeg fysisk er i Danmark, har det til tider været en lille smule svært (læs: ret så udfordrende), at få det til at gå op i en højere enhed. Så jeg har været nødt til at tage stilling til vores situation, og kan ikke rigtig gøre andet, end at tage valget om at flytte hjem, både fordi jeg føler det er det bedste for alle - begge drenge, og deres daddy's. Og for mit arbejdsliv, skriver Saszeline.

De vender hjem til august, når skoleåret begynder, så sønnen Sean kan starte i sin gamle klasse.

Det var blandt andet for Seans skyld, at Saszeline oprindelig rykkede teltpælene op.

Han er et boldtalent, lige som hans far var det i sin tid, men hvor Frederik Fetterlein jonglerede med tennisbolde, så er sønnen Sean bidt af en gal fodbold, og han er god til det.

Så da han blev optaget på en fodboldskole i Barcelona, så rykkede Saszeline og Dexter med.

Saszeline: Vil gerne rejse ud igen

Det at de vender hjem, betyder dog ikke, at Sean er færdig med at sparke til en bold.

Han fortsætter i FC Nordsjælland - en af de mest velsmurte talentudviklingsfabrikker herhjemme.

- Tilbuddet fra FC Nordsjælland om at de vil udvikle Seans talent, er et tilbud vi har svært ved at sige nej til, og timingen kunne ikk være bedre. Fordi de kan guide ham og gøre langt mere for ham, end jeg føler jeg kan, med mine mange ugentlige køretimer til og fra fodboldklubben her. Han stortrives og har virkelig udviklet sig sindsygt meget på det sidste halve år her i Barcelona, og er mere end klar til at starte i den nye klub i DK, og det trækker (heldigvis) i ham, skriver Saszeline.

Selv om hun nu udskifter paella med postej, så er hun ikke afvisende over for et nyt udlandsophold på et senere tidspunkt.

- Min udlængsel er der stadig, så mon ikke drengene og jeg også stadig har flere eventyr til gode ude i fremtiden... jeg er ihvertfald ikke blevet bange for at gøre det igen, hvis muligheden byder sig igen, skriver Saszeline.

Du kan læse hele blogindlægget her.

Galleri - smukke Saszeline:

Saseline 3008 2016

Sponsoreret indhold