Nyheder20. september 2017

Saszeline og Fetterleins søn til FC Barcelona

Saszeline er flyttet til Barcelona sammen med sønnerne Sean og Dexter – og det er der en ganske særlig årsag til. Sean, som Saszeline har med Frederik Fetterlein, er nemlig blevet optaget på fodboldskolen FCBEscola i den spanske topklub
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/saszeline.jpg
 Foto: All Over

Det er ikke mange uger siden, at Saszeline, 34, og sønnerne Sean og Dexter skiftede det triste danske gråvejr ud med solbeskinnede Barcelona.

Den spanske storby byder udover lækker mad, læskende vin og smukke strande som bekendt også på et af verdens bedste fodboldhold, FC Barcelona.

Og det sidste er da også en af de helt store årsager til, at Saszeline og sønnerne er flyttet til Barcelona.

9-årige Sean er nemlig blevet optaget på fodboldskolen FCBEscola i den spanske topklub.

Det skriver Sazseline på sin blog:

- Nu er vi her, og Sean er officielt blevet optaget på FCBEscola. Barcelonas fodbold skole på Camp Nou. WU-fuckin-huuuuw. Han har sin første træning på torsdag, og det bliver nok verdens største givende oplevelse at se ham stråle på den bane. Nu er han lige om lidt i gang igen, og han er lige der hvor han skal være. Hvis han seriøst vil noget med fodbolden, så har han muligheden her, skriver Saszeline på sin blog.

9-årige Sean har været bidt af fodbold, siden han var helt lille. Som fireårig blev han optaget hos Kjøbenhavn Bjoldklub, selv om aldersgrænsen reelt set var fem år. Siden har den fodboldglade dreng, som Sazseline har sammen med Frederik Fetterlein, spillet i klubber som Skjold, Lyngby samt hos BTA - Barcelona Training Academy i Ballerup.

Saszeline understreger i sit blogindlæg, at hun ikke vil Sean, hvis han på et tidspunkt ikke længere brænder for fodbold.

- Ønsker han det ikke om to måneder eller to år, så siger vi bare stop. Han skal aldrig føle sig presset, eller føle at nu er han nødt til at fuldføre det. Jeg siger det til ham hver uge, at han ikke skal tro, at han skal spille fodbold og udvikle det talent han har, hvis ikke han føler det i hjertet. Det er meget vigtigt for mig, at han husker på det, og ved at han kan komme hjem til Danmark igen hvis han vil, skriver Saszeline på sin blog.

Saszeline afslørede allerede i begyndelsen af maj, at hun havde planer om at flytte til Spanien med sin familie. Det skete også i et indlæg på hendes blog, hvor sangerinden og TV-værten fortalte, at hun længe har taget tilløb til at flytte til udlandet:

- Jeg er glad for det liv, jeg har bygget op her. Men jeg har en udlængsel, som lever indeni mig. En udlængsel, som vokser sig større, for hvert år der går. Og selv om jeg rejser ofte, så er det bare ikke nok, skrev Sazseline blandt andet på sin blog.

Sangerinden blev kendt som den ene halvdel af popduoen S.O.A.P. tilbage i 1990'erne, og siden var hun studievært på musikprogrammet "Boogie".

Sponsoreret indhold