Se den søde video: Sarah og Burhans søn danser som Michael Jackson

Burhan G og Sarah Zobel.

Burhan G og Sarah Zobel.

(Foto: Dan Mariegaard)

Sarah Zobel og Burhan G blev i december 2015 forældre til sønnen Dallas.

Siden er det celebre par gået fra hinanden og deles om sønnen, der tydeligvis har arvet sin fars musikalitet.

Lille Dallas er nemlig kun to år gammel, men i en video, som Sarah har lagt på Instagram, kan man se, hvordan han danser til og som Michael Jackson.

Og vi må bare sige, at den lille dreng altså er talentfuld.

- Vild med dans, skriver Sarah Zobel til videoen, hvor man kan se Dallas danse. 

Artiklen fortsætter efter videoen

Vild med dans @spahidancestudio

A post shared by Sarah Zobel (@sarah_zobel9) on

Det var også på Instagram, at parret i januar afslørede, at de ikke længere var sammen.

- Det er med sorg i hjertet, at meddele jer, at vi (Sarah og Jeg) går hver til sit. Som mange ved, er det en forfærdelig beslutning, at skulle træffe. Både for os og ift børn. Vi har fået dejlige Dallas, som vi elsker overalt og altid vil være fælles om. Vi håber på ro og forståelse, skrev parret. 

Tidligere i år fortalte hun i et interview med Femina, hvordan hun var ved at komme ovenpå igen.

- Mit liv lige nu ser sådan ud, at jeg bor alene med tre børn i meget forskellige aldre. Det er selvfølgelig delt op, fordi der er to fædre. Jeg har de to store hver anden uge og den lille det meste af tiden. Jeg synes, hånden på hjertet, at jeg har haft lige lovlig mange skift de sidste fem-seks år i mit liv. Jeg trænger til noget ro. Det tager tid at blive hel igen. Og det her er endnu en omgang... hvor jeg skal slå rødder et nyt sted, fortalte 44-årige Sarah Zobel i interviewet.

Artiklen fortsætter efter billedet

Friday #dab

A post shared by Sarah Zobel (@sarah_zobel9) on

Burhan G og jetsetteren Sarah Zobel, blev stormende forelsket i hinanden tilbage i 2012 – mens Sarah Zobel stadig var gift med sin mand gennem 13 år, balletdanseren Alexander Kølpin.

Kærligheden mellem Burhan G og Sarah Zobel resulterede i en svær skilsmisse mellem jetsetteren og Alexander Kølpin, som desuden var far til hendes to børn.

På sidelinjen stod Burhan G – og det var en hård tid. Det fortalte den 34-årige sanger da han sidste år deltog i ”Toppen af poppen”.

- Der var rigtig meget ballade omkring den situation, altså, når der er sådan noget som skilsmisse og børn involveret, så bliver man lige pludselig en del af en film, man ikke vil være med i. Det var virkelig hårdt, fortalte Burhan G i ”Toppen af poppen” om dét at stå på sidelinjen i en svær skilsmissesag.

Sarah Zobel har også tidligere fortalt, hvor hårdt det var, da hun blev skilt fra Alexander Kølpin.

- Det er hårdere og sværere, end du overhovedet kan forestille dig. Selvom du føler dig klar til at rykke videre i dit liv og har taget beslutningen, er det en enorm livsomvæltning, fortalte Sarah Zobel til BT for et par år siden.

Sarah Zobel og Burhan G blev i 2015 forældre til sønnen Dallas, der kom til verden den 29. december.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close