Nyheder18. februar 2016

Sarah Zobel og Burhan G afslører barnets navn

Sarah Zobel og Burhan G's søn får et internationalt navn.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/burhan_g_og_sarah_zobel.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

I december kunne powerparret Burhan G og Sarah Zobel juble over, at de var blevet forældre til en velskabt dreng på 3900 gram. Nu er de to nybagte forældre så klar til at løfte sløret for, hvad barnet skal hedde.

- Vi har vidst, at han skulle hedde Dallas, lige fra første gang vi fik kønnet at vide. Det var egentlig ikke en svær beslutning, siger Sarah Zobel i en mail til Ritzau Underholdning.

Barnets fulde navn bliver dermed Dallas Zobel Genc, og for både Zobel og Burhan G har det været vigtigt, at det blev et internationalt klingende navn, som man ikke snubler over, hvis man taler et andet sprog.

Derudover var det med i overvejelserne, at det skulle passe til begge forældres efternavne, der ikke er typisk danske.

- Vi er begge vilde med USA, og så var Dallas jo meget passende. Navnet er også unikt herhjemme og passer godt til vores navne, fortæller 41-årige Sarah Zobel.

Og hvis man tror, at Dallas bare er en olieby i Texas eller en amerikansk tv-serie, kan man godt tro om igen. Ifølge Zobel betyder navnet nemlig både "vis" og "fra vandfaldet".

Hvis du vil se hele videoen, hvor Zobel fortæller om de mange overvejelser, man skal gøre sig, når man skal navngive sin baby, kan du se det her.

Sarah Zobel har også lagt et billede af lille Dallas ud på sin Instagram-profil.

Sponsoreret indhold