Nyheder11. januar 2018

Break up! Burhan G og Sarah Zobel er gået fra hinanden

Burhan G og Sarah Zobel er ikke længere et par
https://imgix.seoghoer.dk/burhan-g3.jpg
 Foto: All Over

Burhan G og Sarah Zobel er gået fra hinanden.

Det skriver parret på Instagram.

- Det er med sorg i hjertet, at meddele jer, at vi (Sarah og Jeg) går hver til sit. Som mange ved, er det en forfærdelig beslutning, at skulle træffe. Både for os og ift børn. Vi har fået dejlige Dallas, som vi elsker overalt og altid vil være fælles om. Vi håber på ro og forståelse, skriver parret.

Artiklen fortsætter efter billedet

Burhan G og jetsetteren Sarah Zobel, blev stormende forelsket i hinanden tilbage i 2012 – mens Sarah Zobel stadig var gift med sin mand gennem 13 år, balletdanseren Alexander Kølpin.

Kærligheden mellem Burhan G og Sarah Zobel resulterede i en svær skilsmisse mellem jetsetteren og Alexander Kølpin, som desuden var far til hendes to børn.

På sidelinjen stod Burhan G – og det var en hård tid. Det fortalte den 34-årige sanger da han sidste år deltog i ”Toppen af poppen”.

- Der var rigtig meget ballade omkring den situation, altså, når der er sådan noget som skilsmisse og børn involveret, så bliver man lige pludselig en del af en film, man ikke vil være med i. Det var virkelig hårdt, fortalte Burhan G i ”Toppen af poppen” om dét at stå på sidelinjen i en svær skilsmissesag.

Sarah Zobel har også tidligere fortalt, hvor hårdt det var, da hun blev skilt fra Alexander Kølpin.

- Det er hårdere og sværere, end du overhovedet kan forestille dig. Selvom du føler dig klar til at rykke videre i dit liv og har taget beslutningen, er det en enorm livsomvæltning, fortalte Sarah Zobel til BT for et par år siden.

Sarah Zobel og Burhan G blev i 2015 forældre til sønnen Dallas, der kom til verden den 29. december.

Du kan se billeder af Sarah Zobel og Burhan G i galleriet herunder

Sarah Zobel og Burhan G: Hed kærlighedsferie

null

Sponsoreret indhold