Bokser på fuldtid: Sarah Mahfoud har droppet jobbet

Sarah Mahfoud med sin kæreste.

Sarah Mahfoud med sin kæreste.

Foto: Thomas Laursen

Bokseren Sarah Mahfoud dansede sig sidste år til sejren i "Vild med dans" sammen med Morten Kjeldgaard

I aften er hun så tilbage i "Vild med dans"-studiet for at heppe på sin gamle dansepartner og hans nye dame, Iben Hjejle.

Men alt er ikke som det var for et år siden for Sarah Mahfoud. 

Da "Vild med dans" startede sidste år, var hun nemlig amatørbokser, men efter sejren i "Vild med dans" sprang hun ud som professionel, og nu har hun så også droppet jobbet som social- og sundhedsassistent. 

Det fortalte hun her til aften, da hun dukkede op på den røde løber ved "Vild med dans"-premieren.

- Lige nu er jeg tilmeldt et vikarbureau, så jeg bedre kan planlægge min tid. Det passer mig lidt bedre, for op til en kamp, kan jeg måske ikke arbejde, fortæller Sarah Mahfoud til SE og HØR. Hun er glad for, at hun nu bedre kan planlægge sin tid op til en kamp. 

Sarah Mahfoud vandt i februar sin første professionelle boksekamp, da hun boksede mod tjekkiske Pedra Podraska

Da Sarah Mahfoud for første gang var i ringen som professionel bokser, havde hun også sin tidligere dansepartner med i hallen. 

- De par sekunder hun var i ringen, var det rigtig godt, men op til kampen var jeg virkelig nervøs. Men Sarah var fuldstændig ligeglad, jeg tror slet ikke Sarah nåede at blive slået. Hun er virkelig sej, jublede Morten Kjeldgaard.

Ane Høgsberg i farezonen i aften

Allerede i aften er der en nydanser, der må sige farvel til dansegulvet. Og spørger man bookmakerne, så har de allerede nu en idé om, hvem det er, der skal sige farvel

- Med den nye struktur i Vild Med Dans bliver der drama fra første fløjt, når ét af parrene skal stemmes hjem allerede i program 1. Det taler for, at mindre kendte navne får det svært, fordi de kun har kort tid til at charmere sig til seerstemmerne, og i den kategori ligger komikeren Ane Høgsberg og Esbern Syhler-Hansen, påpeger Morten Olsen, oddschef hos Bet25.

Du kan se Sarah Mahfoud i bokseringen i galleriet herunder

Sarah Mahfoud vinder boksekamp mod tjekkiske Petra Podraska 11. februar 2017

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close