Nyheder8. september 2017

Bookmaker: Her er VMD's første offer

De professionelle oddssættere har en god idé om, hvem der kun får en enkelt dans på TV2.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20170823_dm_vild_med_dans_151-1.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

I aften blændes der op for udgave nummer 14 af "Vild med dans", og allerede nu kan du sætte penge på, hvem der ryger ud allerede i aften, og hvem der går hele vejen og vinder.

12 forventningsfulde nydansere står klar til at tage landet med storm, men Bet25 har ikke store forventninger til særligt ét par.

- Med den nye struktur i Vild Med Dans bliver der drama fra første fløjt, når ét af parrene skal stemmes hjem allerede i program 1. Det taler for, at mindre kendte navne får det svært, fordi de kun har kort tid til at charmere sig til seerstemmerne, og i den kategori ligger komikeren Ane Høgsberg og Esbern Syhler-Hansen, påpeger Morten Olsen, oddschef hos Bet25.

Det giver da også kun pengene 4,5 gange igen, hvis man satser på at netop det par ryger ud. I den anden ende af skalaen kan man grine hele vejen til banken, hvis man rigtigt satser på at skuespilleren Sofie Lassen-Kahlke og Michael Olesen må takker af allerede efter første program.

En anden danser som står svagt op til første program er rapperen Jokeren, som kun giver pengene 6,5 gange igen, hvis han skulle gå videre.

- Jeg har en idé om, at frk. Moltke har haft gang i den helt store pædagogiske værktøjskasse for at få Jokeren til at makke ret. Hans image som rapper lægger ikke ligefrem op til, at han pludselig fyrer de vildeste hofter af på dansegulvet, men jeg håber at blive overrasket, får han vil formentlig bringe noget kant til programmet. Jeg tvivler dog på, at Jokeren når langt i konkurrencen, lyder det fra Morten Olsen.

Når Vild med dans slutter til vinter har bookmakerne også et klart billede af, hvem der kommer til at stå som samlet vinder.

Således får du kun pengene fem gange igen, hvis du satser på skuespilleren Sofie Lassen-Kahlke og Michael Olesen, mens svømmeren Mie Ø. Nielsen som danser med Mads Vad giver pengene seks gange tilbage.

Sponsoreret indhold