Morten om Sarahs bokse-sejr: Hun er sej!

Foto: Dan Mariegaard

I 12 uger var de vidner til, hvor høj Sarahs arbejdsmoral var, når det handlede om at kæmpe sig til tops i ”Vild med dans”.

Så ”Vild med dans”-kollegaerne mødte naturligvis op i Frederiksberg Hallerne, da Sarah skulle kæmpe sin første professionelle boksekamp lørdag.

Det var dog en vis nervøsitet at spore hos dansekollegerne forud for hendes kamp mod tjekkiske Petra Podraska.

- Jeg er lidt nervøs for det, for det er jo Sarah, der skal slås på, så jeg har det lidt underligt med det, sagde Morten Kjeldgaard, der sammen med Sarah vandt ”Vild med dans” i 2016.

Derfor vidste han også alt om Sarahs vindermentalitet, og derfor var han ikke bange for, hvordan hun skulle klare sig.

- Jeg er dog sikker på, at hun nok skal vinde, slog Morten Kjeldgaard fast.

Gorm Wisweh og Frederik Nonnemann var også på plads på sidelinjen, og de havde en ambivalent følelse af at skulle følge Sarah i bokseringen.

- Vi har aldrig været til boksning før, sagde Gorm Wisweh.

- Vi glæder os sindssygt meget til at se hende, men vi vil gerne se hende vinde, sagde pizzakongen.

- Jeg har søgt på hendes modstander på nettet, og jeg synes, hun ser ond ud. Jeg tror, det bliver vildt, når hun går på, forudsagde Gorm.

- Jeg vil bare gerne se en knockout, fortalte Frederik Nonnemann.

Thomas Evers Poulsen, der var i selskab med Mie Molkte og Kirsten Siggaard, var knap så nervøs for at se Sarah i ringen.

- Jeg har set boksning live før, men det er ikke så slemt i virkeligheden, som det er på fjernsynet, sagde Thomas Evers Poulsen.

- Jeg kan ikke så godt lide at se det, men Thomas har lovet, at det ikke bliver så slemt, fortalte Mie Molkte, der efter denne sæson meldte ud, at det blev hendes sidste ”Vild med dans”.

De bange anelser blev dog gjort til skamme. For efter 29 sekunder i ringen havde Sarah knockoutet sin modstander. Det var Morten Kjeldgaard taknemlig for.

- De par sekunder hun var i ringen, var det rigtig godt, men op til kampen var jeg virkelig nervøs. Men Sarah var fuldstændig ligeglad, jeg tror slet ikke Sarah nåede at blive slået. Hun er virkelig sej, jublede Morten Kjeldgaard.

Du kan se billeder fra boksebraget - og gæsterne - i det store galleri herunder:

Sarah Mahfoud og hendes gæster til boksekamp i februar 2017

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close