Nyheder30. juni 2016

Sarah Louise frygter for sønnen: Får han nogensinde et normalt liv?

Bloggeren Sarah Louise Christiansen er meget bekymret for sin lille søn Arthur, der har en forfærdelig lungelidelse.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sarah_louise_0.jpg
 Foto: All Over

Det har ikke været nemt for Sarah Louise og familien, siden Arthur blev født. Han kæmpede for livet, og i et stykke tid, vidste de ikke en gang, om han ville overleve.

Det gjorde han heldigvis, men det betyder ikke, at tingene er i orden endnu. Desværre er der masser af frygt hos Sarah Louise for tiden.

- Åh Det går ikke godt. Lægerne tror, han har en lungesygdom i form af cyster på begge lunger, hvilket forklarer, at der går hul og de kollapser. Det er en livsfarlig lidelse, og de kan først operere, når han er over 2 år gammel, og i den tid må han nærmest ikke være uden overvågning, da lungen kan gå i stykker ved meget gråd eller overanstrengelse, skriver Sarah Louise på sin blog.

- Vi skal tilses nu af lunge eksperter på mandag, og så finder vi ud af hvor svær en grad han er ramt, og hvad pokker der foregår i hans lille krop. De siger, at det ikke har noget at gøre med, hvornår han er født, da dette er en medfødt defekt.

Og det hele påvirker naturligvis Sarah Louise rigtig meget!

- Jeg fatter stadigvæk ikke at det her sker…..De siger, at det ikke bliver sidste gang han skal i respirator. Hele vores liv står over for en total ændring og nogle meget hårde år.

Her er et billede af lille Arthur, som hun har delt på instagram:

Se flere billeder af Sarah Louise her og læs hele hendes opdatering HER:

Skønne Sarah Louise

Sponsoreret indhold