Nyheder9. juni 2016

Sarah Louise er blevet mor: - Min søn kæmper for livet

Bloggeren Sarah Louise har budt sin søn velkommen til verden, men det er ikke gået gnidningsfrit. Der opstod komplikationer under fødslen, så nu kæmper hendes guldklump for livet.
https://imgix.seoghoer.dk/media/73721b26f0ab48edb0976cee90bdbf71.jpg
 Foto: Claus Poulsen

Det burde være den mest glædelige nyhed i ens liv. Men for bloggeren Sarah Louise er det også endt med en stor portion uvished og sorg.

For nylig blev hun mor til en lille søn, Arthur, på 2700 gram – men der opstod komplikationer under fødslen, og nu kæmper den lille guldklump for sit liv.

Det fortæller den ulykkelige mor selv i et indlæg på sin blog.

- Han var fin og vejede næste 2700 gram (hvilket er meget lille i forhold til mine to andre, der blev født næsten samme tid som Arthur) men pludselig blev han blå (dette er hvad M fortalte mig) og de tog ham til undersøgelse, skriver Sarah Louise på sin blog og tilføjer, at det i begyndelsen virkede til at være en ”normal komplikation” for børn, der er taget ved kejsersnit.

Lille Arthur blev nemlig taget ved et kejsersnit og havde fået fostervand i lungerne. Han røg derfor på neonatalafdelingen.

- Så var planen at han langsomt ville blive fri af væske. Jeg nåede lige at få ham op hos mig et par gange og vi havde hele 20 min, hvor han lå og kiggede rundt med verdens smukkeste små øjne.

- Men dagen efter går der hul på den ene lunge som er en risiko ved C-pap (ekstra ilt som den lille får via næsen, red.). Sådan som jeg forstår det, så kan trykket fra c-pap samt trykket fra væsken plus han fik en skrigtur sprænge læk i lungen. Og så gik det helt galt, fortæller Sarah Louise.

- Hans lille krop kollapsede og gang på gang stoppede han med at trække vejret. Vi troede hele tiden han skulle dø. Til sidst blev det kritisk og vi er nu indlagt på intensiv og han er kommet i respirator, skriver den ulykkelige mor på sin blog.

I begyndelsen gik det den rigtige vej med lille Arthur, men i går var der så igen dårlig nyt. Lægerne måtte lægge endnu et dræn i hans lunger for at få væsken ud.

- Det er svært at beskrive det kaos af følelser som vi går igennem lige nu og ærlig talt tror jeg lidt at jeg er trådt lidt ud af min egen krop. Det handler bare om at komme igennem dagen af smerter, angst og rigtig mange tåre. Jeg prøver virkelig at bevare den gode indstilling, men det er ekstrem svært, når ens lille baby hver dag gør antræk til det værst tænkelige, fortæller Sarah Louise, der i ”gode perioder” kan få lov til at holde lille Arthurs hånd og synge for ham og kysse ham.

Resten af tiden må hun betragte sin søn på afstand.

- Hver morgen vågner jeg til et mareridt. Jeg ved aldrig, hvad dagen bringer og jeg føler at mit hjerte er gået i stykker. Jeg kan intet stille op og samtidig savner jeg A og A som jeg ikke har set hele ugen. Jeg er helt og aldeles sønderknust…

- Jeg ved at der står en lang hård rejse foran os og jeg prøver med alt, hvad jeg har at forberede mit hjerte. Jeg VED at vi uanset hvad, SKAL og MÅ komme igennem dette og få ham med hjem i live. Tanken om at vi skal rejse hjem uden ham er dræbende. Jeg kan blive rasende på Gud over at vi skal være så uheldige. Ok… Fostervand i lungerne er en stor risiko ved kejsersnit, men alt det andet er bare ikke retfærdigt, skriver Sarah Louise, inden hun beder sin mange følgere om at bede en bøn for lille Arthur.

Vi ønsker jer alt det bedste!

Læs hele Sarah Louises blogindlæg her.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_104.png

Sponsoreret indhold