Nyheder17. juni 2016

Sarah Louise: Nu trækker min søn selv vejret

Det går langsomt fremad med Sarah Louises nyfødte søn, og nu kan han heldigvis selv trække vejret.
https://imgix.seoghoer.dk/media/067b1987ca554fb288ff08847c494e25.jpg
 Foto: All Over Press

Det har været en meget hård start på livet for Sarah Louise Christiansens lille søn, Arthur. Han har alvorlige lungeproblemer, og der er blevet kæmpet for livet.

Intet er nemt, men midt i den svære tid er der lidt gode nyheder for den smukke blogger og hendes kæreste.

Arthur er blevet scannet, og det er tydeligt, at tingene absolut ikke er, som de skal være, men hans venstre lunge har fået det meget bedre. Men det er ikke nemt at finde ud af præcis, hvad der er galt:

- De har haft det ene konference møde efter det andet og ingen kan sige, hvad det er, der er galt med ham. De tror det er en cyste, men de kan ikke være sikre. De siger også at de tror at det er kommet EFTER at han er blevet født, hvilket rejser en masse spørgsmål i vores hoveder som eksempel om at han nu fik den rigtig behandling til at starte med, skriver Sarah Louise på sin blog.

Men i går var der i hvert fald en rigtig god begivenhed, da Arthur fik dræn taget ud:

- Han har i dag fået det sidste dræn ud og er ikke længere på morfin og trækker vejret helt selv (KÆMPE WIN), skrev Sarah Louise i går på bloggen.

- Jeg har meget svært ved at begribe, hvor tæt vi var på at miste ham og at vi nu står over for en psykedelisk uvirkelig ubehagelig venteperiode, hvor vi skal se, hvordan han klare sig uden maskiner og med en ukendt lunge tilstand. Lægerne siger at fordi han klarer den så godt, så vil de ikke operere i ham, men i denne uge holde øje med ham og scanne igen i næste uge, for at se, hvordan plamagen opfører sig.

Se flere billeder af smukke Sarah Louise her:

Skønne Sarah Louise

Sponsoreret indhold