Nyheder 24. juni 2016

Sarah Louise svinet til: Nu svarer hun igen

Bloggeren Sarah Louise raser over folk, som skal blande sig i alt.
Foto: Kaspar Wenstrup

Ikke alle er vilde med, at Sarah Louise skriver om andre ting end sin syge søn på sin blog for tiden. Hun har fået sure kommentarer, og der er nogle der har ment, at hun er en dårlig mor, efter hun viste sin krop frem efter graviditeten - at det har været forkert fokus.

Men det har fået moderen til tre til tasterne, og hun er træt af, at folk skal dømme hende.

- Efter jeg i går lagde et billede op af min krop 2,5 uge efter fødsel, så har jeg fået nogle møg irriterende kommentarer, hvor folk indikerer eller direkte skriver at jeg fokuserer på det forkerte og jeg udelukkende burde fokusere på min søn, skriver hun på sin blog og fortsætter:

- Hør nu lige her!!!!( sagt med bedste jysk accent)  Jeg er prof. blogger! Dvs. jeg LEVER af at blogge… det er mit JOB. Og min blog handler om ALT det der er aktuelt i mit liv som kvinde og mor. Ja vores søn har og er måske stadig meget syg, men han bliver altså ikke mere rask af at han er det eneste jeg skriver om på min blog. Han er stadig omdrejningspunktet i vores liv p.t. selvom jeg eksempel smider en opskrift på bloggen eller skriver om mine to andre børn ELLER skriver om min krops udvikling. Jeg bliver sgu en lille smule (løgn! pisse træt af folk) der i det øjeblik jeg ligger noget op, der ikke omhandler Arthur, MED DET SAMME skal belære mig om hvor mit fokus bør være og bla bla bla, lyder det fra Sarah Louise.

- Jeg plukker små ting ud fra min hverdag som jeg deler på bloggen. Det betyder jo ikke at det man læser på bloggen er det ENESTE, der fylder i mit liv. 

Se det nyeste billede af Sarah Louise og sønnen som hun har delt på instagram her: 

Se flere billeder af Sarah Louise her: 

Skønne Sarah Louise

Sponsoreret indhold