Sara Bro tilbage på P3

Sara Bro, her sammen med kæresten Lasse Lund, får sit eget program på P3 hver fredag formiddag fra 9-12.

Sara Bro, her sammen med kæresten Lasse Lund, får sit eget program på P3 hver fredag formiddag fra 9-12.

Foto: Aller Media DK

 

Radioværten Sara Bro er fredag tilbage i æteren på P3 efter en kort pause fra arbejdet ved mikrofonen.

Hun skal være vært på et helt nyt program, der får premiere i morgen og bliver sendt hver fredag formiddag fra klokken 9-12.

Programmet bærer den dramatiske titel "Sara Bro redder dit liv".

 
Her står Sara Bro og P3's lyttere klar til at redde dig ud af de problemer tilværelsen byder på og til at gå i flæsket på perfekthedskulturen, så du kan mærke, du ikke er alene, skriver dr.dk om det nye program.
 
Sara Bro er fyr og flamme før premieren i morgen.
 
- Jeg glæder mig til at vende tilbage til radioen, til formiddagen, men allermest til at tale med lytterne. Derfor handler hele programmet også om dem. Skriv ind til mig, hvis du står i lort til halsen. Både big time eller bare en smule. Skriv hvad du tumler med, og hvorfor du gerne vil have det løst - så gør vi alt for at hjælpe dig ud af suppedasen, siger Sara Bro til dr.dk.
 
 
 
Hun blev for 16 år siden ramt af brystkræft og har løbende lidt under sygdommen, og da hun i juni fik konstateret et forstadie til brystkræft endnu en gang, blev hun tilbudt en operation, der en gang for alle kunne fjerne risikoen for, at hun igen kunne få brystkræft.
 
- Jeg har gået til årlige kontroller, siden jeg for 15 år siden havde brystkræft. Til min seneste kontrol var der desværre et forstadie til brystkræft. Jeg blev tilbudt en dobbelt mastektomi, så jeg aldrig kan få brystkræft igen, og det har jeg sagt ja til, skrev Sara bro til sine mange fans i juni.
 
 
Du kan se hendes opslag fra juni, hvor hun annoncerede sin pause, herunder.
 
 
Dengang vidste hun ikke, hvad fremtiden ville bringe på radiofronten.
 
 
Men det er der ikke længere tvivl om - hun er klar bag mikrofonen på P3 klokken 9 fredag formiddag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close