Sara Bro efter sygdomschok: Tak for støtten!

Foto: All Over

Sara Bro var ramt af brystkræft for 15 år siden, og under en nylig kontrolundersøgelse fandt lægerne forstadier til ny kræft.

Derfor oplyste den 42-årige radiovært i midten af marts, at hun har truffet beslutningen om at få begge bryster fjernet ved en dobbelt mastektomi.

Støtten er efterfølgende strømmet ind til den populære P3-profil, der udtrykker stor taknemlighed for den på Instagram.

- Tak! For opbakningen, for alle jeres beskeder, for kærligheden. P3 har de bedste lyttere i verden!, skriver Sara Bro i opslaget, som hun har ledsaget med et hjertesymbol i teksten.

Sara Bro oplyste sine Instagram-følgere om situationen i et opslag delt den 10. marts.

- Jeg har gået til årlige kontroller, siden jeg for 15 år siden havde brystkræft. Til min seneste kontrol var der desværre et forstadie til brystkræft. Jeg blev tilbudt en dobbelt mastektomi, så jeg aldrig kan få brystkræft igen, og det har jeg sagt ja til, skrev hun.

- Når jeg ikke har fortalt det før nu, så er det fordi, jeg har to børn, som jeg prøver at beskytte så godt jeg kan. Og når du læser det her, vil jeg også bede dig om at tænke på mine børn og hjælpe mig med at passe på dem, fortsatte hun.

- Lægen siger, at den bedste medicin for mig lige nu er at blive derhjemme. Jeg gør alt, hvad jeg kan for at blive frisk igen hurtigt, men vi høres altså først ved om et stykke tid.

Hollywood-skuespillerinden og instruktøren Angelina Jolie fik grundet høj risiko for at udvikle sygdommen foretaget en dobbelt mastektomi i vinteren 2013.

For et år siden fortalte den professionelle "Vild med dans"-danserinde Karina Frimodt, at hun har fået fjernet sit ene bryst, fordi lægerne havde fundet forstadier til kræft.

Læs Sara Bros opslag her:

TAK! For opbakningen, for alle jeres beskeder, for kærligheden P3 har de bedste lyttere i verden

Et opslag delt af sarabro (@sarabro) den

Du kan se mange flere billeder af radioværten i galleriet herunder: 

Sara Bro 25092016

/ritzau/FOKUS

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close