Sara Bro viser kæresten frem

Sara Bro.

Sara Bro.

(Foto: All Over Press)

Det er efterhånden nogle måneder siden, at 43-årige Sara Bro kunne fortælle, at hun har fået en ny kæreste. 

Men for første gang fik Lasse Lund, der med sine 28 år er 15 år yngre end radioværtinden, lov til at være Sara Bros ”plus one”, da der var gallapremiere på ”Game of Thrones” i Imperial.

Til spørgsmålet, om de to turtelduer skulle på ferie sammen, svarede Sara Bro:

– Jeg får ikke tid til at holde ferie, men jeg skal snart på Grøn Koncert, og det ser jeg frem til. 

Se billedet af Sara Bro og hendes kæreste herunder:

Sara Bro sammen med kæresten Lasse til gallapremieren på "Game of Thrones" i Imperial biografen i København (Foto: Mikael Rieck).

Sara Bro har tidligere været gift med forsanger i bandet Kashmir, Kasper Eistrup og har børnene Fritz og Miriam fra et tidligere forhold med TV 2 Zulu-redaktør Asger Schønheyder. 

I 2001 fik den populære radioværtinde konstateret brystkræft i en alder af 27 år, og hele 2002 bestod af behandlinger i form af operationer, kemo og stråler, så hun kunne blive rask. I alt varede hendes kemoterapi- og strålebehandlingsforløb syv måneder.

I forbindelse med sygdomsforløbet udgav Sara Bro en bog, "Sara Bros dagbog", hvor hun hudløst ærligt fortalte om sit sygdomsforløb i ord og billeder.

Ved en mastektomi bliver hele brystet fjernet for at sikre, at alt kræftvæv opereres væk. Desuden vælger man ofte også at fjerne nogle af lymfeknuderne i armhulerne.

I galleriet herunder kan du se mange flere billeder af den populære radiovært:

Sara Bro 25092016

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close