Nyheder19. april 2018

Mascha Vang afslører: Sådan mødte jeg min kæreste

Bloggeren kan takke en trofast læser for, at hun nu er kæreste med jagerpiloten Troels
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20170630_wen_-_roskilde_94.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

For nylig viste Mascha Vang, 38, sin kæreste frem, og nu fortæller blogger-baben så, hvordan hun mødte sin kæreste, jagerpiloten Troels.

- Jeg synes, det er sådan en sød historie, hvordan vi mødtes, så den skal I da ikke snydes for, begynder Mascha Vang på sin blog.

Og det er faktisk en sød historie, for Mascha kan nemlig takke en trofast bloglæser for, at hun fandt sammen med sin kæreste.

Læseren var nemlig overbevist om, at Troels var lige noget for hende, og midt under Smukfest fik hun tilsendt et billede af ham.

Dog kunne hun ikke se ham så godt, da han havde solbriller på, og Mascha glemte hurtigt alt om læseren Pernille, der ville agere Kirsten Giftekniv.

Artiklen fortsætter under billedet.

Det gjorde læseren dog ikke, og fem måneder senere, sendte læseren atter et billede af Troels - denne gang var han i uniform, og Maschas nysgerrighed blev vakt.

Hun stalkede ham på de sociale medier, men der var ikke meget at finde om ham - og det gjorde ham bare endnu mere tillokkende i bloggerens øjne.

- Én, der ikke følger mig eller ved alt for meget om mig, allereder der var han langt foran på point uden at vide det, skriver Mascha Vang på sin blog.

Dog gik det efterfølgende op for bloggeren, at Troels boede i Jylland, og det orkede hun ikke. Men så skrev han til hende...

- Det gjorde vi så ret meget i en måneds tid, da han var på arbejde i Baltikum, og jeg var i øvrigt selv var i Thailand, så et møde var umuligt... Men vi lærte hinanden ret godt at kende på skrift, fortæller Mascha Vang på sin blog.

Og så gik det hurtigt, afslører Mascha på sin blog.

- En måned senere stod jeg på hans trappe i Kolding og kyssede ham. Uden overhovedet at kende hans stemme eller ha' set ham i virkeligheden inden, fortæller hun.

Mascha slutter sin beretning med at takke sin mange fantastiske læsere.

- Jeg burde efterhånden kåre en "Årets læser". Det var også en læser, der sendte mig et link til huset, jeg købte, og nu er det en mand... Min læsere kender mig godt, det er genialt, det her!

Sponsoreret indhold