Nyheder7. november 2017

"Landmand søger kærlighed": Sådan er det gået landmændene

I aften løb sidste afsnit af ”Landmand søger kærlighed” over skærmen, men selv om de romantiske landmand alle ledte med lys og lygte efter den eneste ene, lykkedes det ikke helt. Her kan du læse, hvordan det er gået med landmændene og deres kærlighed, efter at kameraerne blev slukket
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/177129.jpg
 Foto: Anders Brohus/TV 2

Det er flere måneder siden, at Lene Beier og kameraholdet forlod Brian, Danni, Morten, Nichlas og Steffen, og der er sket ting og sager i ”Landmand søger kærlighed”-mændenes liv.

I galleriet i bunden af denne artikel kan du læse, hvordan det er gået de kærlighedshungrende landmænd.

Det utraditionelle kærlighedsprogram er ét af de mest populære herhjemme med 700.000 ugentlige seere.

Det er dog ikke kun landlig idyl, der hersker i det utraditionelle dating-program.

Sidste år vakte især landmanden Ole Andersen fra Kolding opsigt i programmet, da det kom frem, at han gik i swingerklub, og derfor fik han tilnavnet "Swinger-Ole".

Denne sæson har også budt på en del dramatiske øjeblikke. Landmanden Willi valgte at trække sig fra programmet, fordi ingen af pigerne "tændte ham".

Og så var der hele "trekantsdramaet" mellem landmanden Danni og veninderne Louise og Pernille. Danni foretrak Pernille, men følelserne var ikke gengældte, og landmanden endte med at tage på en akavet romantisk weekend med Louise.

Se herunder, hvordan det er gået landmændene i denne sæson:

Landmand søger kærlighed: Siden optagelserne sluttede

null

Sponsoreret indhold