Chok! Rolf Sørensen trækker sig fra "Vild med dans"

Foto: Thomas Laursen

Rolf Sørensen trækker sig fra "Vild med dans". Det skriver TV 2

Det er sne - og ikke hans hidtidige fibersprægning - der sætter en stopper for hans videre avancement i "Vild med dans". 

Den 53-årige tidligere pedaltramper fortæller, at hans ben ellers var i bedring efter en fibersprægning, men søndag endte han bogstaveligt talt på glatis. 

- Det havde sneet, og jeg ville tage nogle hynder ind. Så glider jeg på det venstre ben, som er det gode ben. Jeg tænker ikke over det og tager så fra med det højre ben, og så sprang det op igen, fortæller han til TV 2

Benet, der i forvejen var overbelastet af en fibersprængning, fik det værre efter mødet med den glatte terasse, og der opstod en blodansamling omkring fibersprængningen. 

Torsdag faldt den endelige dom fra lægen: 

- Lægen konstaterer, at benet er værre end sidst, og der er simpelthen for kort tid til at redde den i land på, siger Sørensen. 

Rolf Sørensen og Karina Frimodt takker de mange seere, der har støttet dem gennem syv programmer. 

- Jeg er simpelthen så stolt og beæret over alle de seere, der har stemt på os, siger den tidligere cykelrytter til TV 2, mens hans dansepartner tilføjer: 

- Det, der gør allermest ondt, er næsten, at vi ikke kan stå der i morgen for alle dem, der har stemt på os. 

TV 2's underholdningsredaktør Thomas Richardt Strøbech fortæller, at finalen på grund af Sørensen exit kommer til at blive lavet om. 

I sommer annoncerede TV 2 ellers, at der for første gang i programmets historie skulle danse tre par i finalen, men nu vender TV 2 tilbage til, at der er to par, der skal dyste om trofæet og æren.  

- Vi er så sent i forløbet nu, og vi kan ikke overføre stemmer fra tre uger i træk, så derfor bliver konsekvensen en finale i Forum Horsen med de to bedste par, fortæller underholdsningsredaktøren til TV 2

Han henviser til, at der i sidste uge ikke røg noget par ud pga. Knæk Cancer. I "Vild med dans" i morgen kommer der altså til at ryge et par ud. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close