Derfor overlever Rolf endnu en aften i "Vild med dans"

Foto: Thomas Laursen

De seneste uger er de sociale medier blev overdynget med kommentarer om, at Rolf Sørensen snart måtte være fortid i "Vild med dans".

Men det bliver ikke i aften, at Rolf Sørensen forlader dansegulvet.

Der er nemlig ikke nogen dansere, der skal forlade "Vild med dans" i aften, hvor der er "Knæk Cancer"-aften på Det Kongelige Teater.

Sidste år var der heller ikke nogen, der blev stemt ud af "Vild med dans", da der var "Knæk Cancer"-aften. 

Det var der en helt speciel grund til, fortalte programmets redaktør Thomas Richardt Strøbech sidste år til TV2

- På en aften som i aften er det vigtigt, at det handler om noget større end dansekonkurrence, sms-stemmer og omdans, sagde Thomas Richard Strøbech, og det er altså også grunden til, at der ikke er nogen, der forlader danseprogrammet i aften. 

I sidste uge fik Rolf Sørensens dans en storm af utilfredse seere op af stolen. 

Rolf havde inden sidste fredags program pådraget sig en fibersprængning, og det gjorde, at han måtte støtte sig til en stok og et bord i løbet af aftenen. 

Skandale! Vanvittigt! Unfair! Det var bare nogle af de ord, som SE og HØRs læsere slyngede afsted mod TV 2 og især Rolf Sørensen, efter den pensionerede cykelrytter gik videre i "Vild med dans" sidste fredag. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Usportsligt

På SE og HØRs Facebook-side blev der ikke lagt fingre i mellem, da de hardcore "Vild med dans"-fans skrev om Rolfs videre avancement.

Her er et udpluk af de kommentarer, som læserne har skrevet til artiklen om, at Laila Friis-Salling og Morten Kjeldgaard blev stemt ud af "Vild med dans" - og at Rolf Sørensen gik videre.

- Rolf burde være smidt ud! Det er bare ikke fair det der. Det har jo INTET med dans at gøre, skrev Maria A.

- Rolf har aldrig kunnet danse, og i dag var han skadet og kunne slet ikke danse. Alligevel stemmer alle hans fans på ham. Fandme usportsligt! Jeg havde taget hatten af for Rolf, hvis han havde trukket sig. Men ak og ve, den store sportsmand humper glad afsted, skrev Lone K.

- Fuldstændig langt ude. Rolf Sørensen burde have så meget respekt for de andre dansere, at han havde trukket sig. Det er Allan Simonsen om igen … Stakkel Laila og Morten, det var bestemt ikke fair, skrev Ulla H.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close