Nyheder20. oktober 2018

TV 2: Det sker der, hvis Rolf Sørensen trækker sig

Hvis det ender med, at Rolf Sørensen må trække sig fra "Vild med dans" på grund af sin skade, har TV 2 allerede en plan klar
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/vild_med_dans_uge_7_tsl_20181019_0583.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Det var en taknemmelig, men også overrasket Rolf Sørensen, der i "Vild med dans" fredag aften formåede at danse sig videre i konkurrencen trods i fibersprængning i det ene ben.

Størstedelen af Rolf Sørensen og Karina Frimodts jive blev danset op ad et bord, og dommerne diskede op med kun fem point for den præstation.

Så det var seerstemmerne, der reddede den 53-årige pensionerede cykelrytter, men ikke alle var enige i det resultat: En storm af læsere på SE og HØRs Facebook-side mente, at det var ham, og ikke Laila Friis-Salling, der skulle have stillet danseskoene i går.

Efter det dramatiske danseshow afslørede Rolf Sørensen over for SE og HØR, at han nu afventede lægens dom og en eventuelt scanning for at se, om han kunne fortsætte i "Vild med dans".

Og skulle Rolf Sørensen vælge at trække sig, så ved TV 2 allerede, hvad der skal ske:

- Hvis Rolf vælger at trække sig, har vi en ny situation, og så siger reglerne, at vi tilbyder pladsen til den danser, der senest har forladt konkurrencen, altså Laila Friis-Salling, skriver "Vild med dans"-redaktør Thomas Richard Strøbech i en mail til Ekstra Bladet.

Efter fredagens "Vild med dans" fortalte Rolf Sørensen til SE og HØR, at han i dag ville få lægens endelig dom:

Rolf Sørensen slog fast, at hvis han stadig skule gå med stok i næste uge, "så kommer han i hvert fald ikke".

- Jeg skal overveje, hvad der skal ske, tilføjede han om sin situation.

- Nu skal jeg lige sunde mig og mærke efter og sandsynligvis til en læge i morgen, som kan kigge på det, eventuelt scanne det igen for at se, om det er i bedring, fortalte Rolf Sørensen.

- Er det i bedring, tager vi kampen op, forsikrede han.

Se hele interviewet med Rolf Sørensen herunder:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold