Nyheder20. oktober 2018

Seerne raser: Træk dig Rolf!

Danskerne er ude med riven efter TV2 og Rolf Sørensen, fordi han trods en skade gik videre i "Vild med dans" efter at have danset siddende på et bord.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/vild_med_dans_uge_7_tsl_20181019_0583.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Skandale! Vanvittigt! Unfair! Det er bare nogle af de ord, som SE og HØRs læsere slynger afsted mod TV2 og især Rolf Sørensen, efter den pensionerede cykelrytter gik videre i "Vild med dans" fredag aften.

Torsdag kunne SE og HØR fortælle, at Rolf var blevet skadet under en træning, men at han alligevel stillede til start, når fredagsballet løb over skærmen dagen efter. En fiberspringning i læggen kunne ikke stoppe den hårdtkæmpende pedallegende.

Men måske burde han selv have sagt stop?

Det mener en del seere i hvert fald.

Usportsligt

På SE og HØRs Facebook-side bliver der ikke lagt fingre i mellem, når de hardcore "Vild med dans"-fans skriver om Rolfs videre avancement.

Her er et udpluk af de kommentarer, som læserne har skrevet til artiklen om, at Laila Friis-Salling og Morten Kjeldgaard blev stemt ud af "Vild med dans" - og at Rolf Sørensen gik videre.

- Rolf burde være smidt ud! Det er bare ikke fair det der. Det har jo INTET med dans at gøre, skriver Maria A.

- Rolf har aldrig kunnet danse, og i dag var han skadet og kunne slet ikke danse. Alligevel stemmer alle hans fans på ham. Fandme usportsligt! Jeg havde taget hatten af for Rolf, hvis han havde trukket sig. Men ak og ve, den store sportsmand humper glad afsted, skriver Lone K.

Artiklen fortsætter efter billedet

https://imgix.seoghoer.dk/vild_med_dans_uge_7_tsl_20181019_0775.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Rolf Sørensen havde brug for både stok og partner Karina Frimodts hjælp fredag aften. Foto: Thomas Laursen

- Fuldstændig langt ude. Rolf Sørensen burde have så meget respekt for de andre dansere, at han havde trukket sig. Det er Allan Simonsen om igen … Stakkel Laila og Morten, det var bestemt ikke fair, skriver Ulla H.

Skandale TV2!

Det er dog ikke kun Rolf, der får knap så pæne ord med på vejen.

Også TV2 må lægge øre til, at seerne er mildest talt rasende over aftenens program og resultat.

- Hold kæft, det er dårligt TV, når en som Rolf får lov til at blive, skriver Helle I.

- Skandale TV2. En stor parodi, skriver Gitte M.

De fleste af de over 140 kommentarer, i skrivende stund, indeholder den ene sviner efter den anden til Rolf Sørensen og TV2. Mange peger også på, at vi har at gøre med en ny "Allan Simonsen"-sag i "Vild med dans".

Sportsmand ind til benet

Hvis det på nogen måde kan trøste Rolf og TV2, så er det ikke alle, der er klar til at gribe høtyven og faklen for at kræve, at Danmarks mest vindende cykelrytter bliver kylet ud af "Vild med dans", som var han blevet taget med en sprøjte doping i ballen under Tour de France.

Artiklen fortsætter efter billedet

https://imgix.seoghoer.dk/vild_med_dans_uge_7_tsl_20181019_0572.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Rolf om kæmpede sig i gennem "Vild med dans" med uvurderlig hjælp fra både sin stok og sin partner Karina Frimodt. Foto: Thomas Laursen.

Der er også et par stykker, som støtter den garvede rytter.

- Nu må i holde op. Det er da ikke Rolf, der bestemmer, at han går videre. Han er bestemt en sportsmand, og så er dans ikke hans stærke side. Nu er han med, så har han vel også ret til at deltage, skriver Irene L.

- Hold nu op! Det er et underholdningsprogram, ikke en professionel dansekonkurrence … Rolf får masser af stemmer, fordi vi åbenbart er mange, som elsker ham. Og ja, jeg stemte på ham, og jeg gør det gerne igen. Han giver aldrig op, skriver Randi C.

Om Rolf fortsætter i "Vild med dans" er på nuværende tidspunkt uvidst.

Hold øje her på siden og på SE og HØRs YouTube-kanal i morgen for at få det seneste nyt om "Vild med dans" og Rolf Sørensen.

Sponsoreret indhold