Nyheder25. oktober 2018

Rolf smider stokken

Den sårede cykelrytter Rolf Sørensen har fundet kampgejsten, og nu er den 53-årige nydanser godt i gang med at rejse sig igen – inden fredagens vals i Det Kgl. Teater.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rolf_soerensen_og_karina_frimodt_0.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Mange andre havde smidt håndklædet i ringen.

Men når man hedder Rolf Sørensen, kæmper man videre.

Og det var netop det, den 53-årige cykelrytter gjorde, da han i fredags trådte ind på ”Vild med dans”-gulvet og præsterede en alternativ jive – halvt siddende, halvt spjættende – med Karina Frimodt på trods af en alvorlig fibersprængning i Rolfs højre ben.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/rolf_soerensen_1.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

– Da jeg var på gulvet, tænkte jeg ikke på, at det gjorde ondt, fortalte Rolf, som havde brug for både et bord og en stok for at klare sig igennem fredagens jive. (Foto: Thomas Laursen)

Selv om dommerne kun gav fem point for den præstation, ville seerne det anderledes, og deres stemmer fik det skaderamte og noget rystede par videre i ”Vild med dans”.

– Jeg tror, han var lidt i chok over, at han skulle videre. Der var ingen af os, der havde regnet med det, siger Karina Frimodt til SE og HØR, da vi fanger hende på telefonen mandag formiddag, mens Rolf er til behandling med benet.

– Vi danser på fredag. Det bliver en vals uden stok og bord, lover 40-årige Karina Frimodt mandag middag.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/karina_frimodt_og_rolf_soerensen.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Karina og Rolf kæmper for at gøre det bedst muligt, når ”Vild med dans” rykker ind i Det Kgl. Teater, hvor de samler penge ind til Knæk Cancer. – Vi vil gerne danse for alle dem, der har stemt på os. Og så er fokus i denne uge på at støtte op om Knæk Cancer, og så må konkurrence være konkurrence, siger Karina Frimodt, som selv har været ramt af brystkræft. (Foto: Thomas Laursen)

Benet i bedring

Efter fredagens chok var Rolf ellers usikker på, om han overhovedet kunne danse videre i ”Vild med dans” på grund af smerterne i benet. Men allerede søndag smed nydanseren krykkerne.

– Han har hvilet på benet. Og så var han til lægen for at finde ud af, om det var blevet forværret af, at han dansede fredag, men det var heldigvis blevet bedre.

– Så han har fundet sin fightervilje frem igen, roser Karina Frimodt.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/rolf_soerensen_og_karina_frimodt_2_0.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

I fredags lignede Rolf Sørensen en såret, men stolt kriger. Nu er den 53-årige cykellegende dog klar til at rejse sig igen. – Vi var til ni timers danseprøve på Det Kgl. Teater søndag, og det gik fint, fortæller Karina Frimodt til SE og HØR. (Foto: Thomas Laursen)

– Jeg er megaglad for, at hans krop heler, og vi får lov til at komme tilbage i kampen.

– Jeg har lavet en koreografi, som passer til Rolf. Vi har kun lige snuset til valsetræningen, men der er heldigvis fire dage til, så vi skal nok nå det, lovede Karina mandag middag.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/vild_med_dans.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Øv ... Efter en nervepirrende omdans måtte Laila og Morten se 44-årige Signe Lindkvist og 40-årige Thomas Evers Poulsen hæve armene. – Vi ville så gerne have været en del af Knæk Cancer. Det ville have betydet rigtig meget, sagde Morten, efter at kameraerne var slukket. (Foto: Thomas Laursen)

Dermed blev showet endegyldigt exit for Laila Friis-Salling og Morten Kjeldgaard, som efter udstemningen fredag aften pludselig kunne få muligheden for at overtage pladsen, hvis Rolf måtte trække sig.

Læs mere om "Vild med dans" i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold