Nyheder23. august 2017

Roland Møller får hovedrolle i Hollywood-film

Succesen fortsætter for det danske skuespiltalent, der har scoret en stor rolle i USA.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/077u02.jpg
 (Foto: All Over)

Som tidligere kriminel startede Roland Møller sin filkarriere, da han var konsulent på filmen "R". Sidenhen er det gået stærkt fremad for den 45-årige skuepiller, der nu har fået en bærende rolle i den amerikanske film "Skyscraper".

Det skriver Ekstra Bladet.

Da Roland skulle give filmholdet bag "R" et indblik i den kriminelle verden, endte han med at få tilbudt en stor rolle i filmen, og der er tydeligvis nogle filmfolk, der kunne se hans store talent.

Udover startskuddet "R" er Roland Møller også kendt for sine roller i film som "Nordvest" og "Under sandet", som han modtog en Bodil for. Filmen blev ligeledes Oscar-nomineret i kategorien "Bedste udenlandske film", men måtte desværre se sig slået af den iranske film "The Salesman".

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/2003627_under_sandet_still_photocreditchristiangeisnaesundersandet_dan_print.jpg
 (Foto: Nordisk Film)

Men det er ikke kun i Danmark, at fynboen har haft stor filmsucces. I Hollywood har han fornylig medvirket i "Atomic Blond", der har Charlize Theron i hovedrollen, og næste år er han aktuel med "The Commuter", der blandt andre har Liam Neeson på rollelisten.

"Skyscraper", der forventes at have premiere i sommeren næste år, handler om et gidseldrama, der udspiller sig i Hong Kong. Optagelserne er netop gået i gang og filmen bliver instrueret af Rawson Marshall Thurber.

Udover Roland Møller er også Dwayne "The Rock" Johnson og Neve Campbell på rollelisten.

Sponsoreret indhold