Nyheder21. marts 2017

Roland Møller: Fynsk forbryderfortid

Før han var skuespiller, levede Roland Møller en tilværelse fyldt med had.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/aa200.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Den 44-årige skuespiller fra Odense har i den grad levet et liv på kanten.

Roland Møller var nemlig en del af den kriminelle underverden, hvor han blandt andet ydede beskyttelse til narkopushere og endte i Horsens Statsfængsel.

I begyndelse af 00’erne fik ”Under sandet”-stjernen dog nok og sagde helt farvel til det kriminelle undergrundsmiljø. Og skuespilleren har lært at slippe sin dystre fortid.

– Hvis der ikke er noget, du kan gøre ved det, så glem det. Slip gammelt nag, had og misundelse. Det er det bedste, jeg har gjort for mig selv. Det er sådan, jeg er kommet videre, forklarer han, da SE og HØR møder ham i Hollywood.

Og Roland Møller er egentlig lige glad, hvis folk er vrede på ham.

– De må de om. Alt i livet er handling og konsekvens. Der er sikkert mange, der har en grund til ikke at kunne lide mig. Det kan jeg ikke tage på mig. Så jeg må rumme dem. Hvis det er nogen, jeg elsker, taler jeg selvfølgelig med dem om det. Hvis ikke, kan jeg ikke tage det på mig. Det gjorde jeg engang, siger den talentfulde skuespiller og fortsætter:

- Jeg var en meget sur, indebrændt mand, der ikke havde fået indfriet sine ambitioner, siger han.

Fortiden har lært ham at fokusere på de ting i livet, der er vigtigst.

- Det vigtigste i livet er at have nogle drømme og mål. Og en platform at udtrykke sig på. Jeg var meget ubehagelig at være sammen med dengang, fortæller Roland Møller ærligt på syngende fynsk.

Læs hele interviewet med Roland Møller i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold