Rosalinde Mynster: Det her har gjort mig rigtig glad

Rosalinde Mynster spiller hovedrollen som Fie i \

Rosalinde Mynster spiller hovedrollen som Fie i "Badehotellet"

Foto: TV 2

Med rollen som Fie i TV 2-serien ”Badehotellet” har 25-årige Rosalinde Mynster fået sit folkelige gennembrud. Efter at have brugt meget af tid i Los Angeles sammen med sin daværende kæreste, filminstruktør Nikolaj Arcel, flyttede hun sidste sommer tilbage til København da forholdet sluttede. I København fandt den populære skuespillerinde en masse glæde.

- Jeg fandt ud af, at det var okay at holde en del fri og give mig selv et pusterum. Det handlede om at holde op med at bygge mit liv op på mærkelige succeskriterier og om ikke at se livet som en trappe, jeg skulle opad hele tiden. Jeg fandt ud af, at jeg sagtens kan gå et skridt ned, uden at det er en katastrofe. Det har gjort mig rigtig glad, siger Rosalinde Mynster i et interview med Fit Living 

Los Angeles er en by for de unge og smukke, og hjemme i Danmark skal skuespillere også helst se ud på en bestemt måde. Rosalinde Mynster bliver af og til grebet af angst for at blive ældre, men så skælder hun ud på sig selv.

- Jeg synes, at hele min generation er præget af en stor, stor angst for ikke at se godt nok ud, angst for at tage på, angst for at få en rynke. Tanken har da strejfet mig, at min ungdom allerede har peaket, og at det går nedad for mig fra nu af. Det er helt vanvittigt! Men så irettesætter jeg også mig selv. Jeg gider ikke at være bange for at blive ældre. Jeg vil hellere tænke på, hvor smukt det er at blive gammel. På al den erfaring og klogskab, man få, siger hun til Fit Living.

Den nye sæson af ”Badehotellet” forventes at få premiere i starten af næste år. 

Du kan se flere "Badehotellet"-billeder herunder:

Badehotellet LDN

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close