Nyheder20. oktober 2016

Søren Spanning: Lænket til kørestol

Den anerkendte skuespiller Søren Spanning er forståeligt nok vred over, at en hjerneblødning har gjort ham lam i venstre side af kroppen.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/soern.jpg
 Foto: Claus Poulsen

Skuespilleren Søren Spanning er kendt fra utallige teater-, film- og TV-roller – i bl.a. ”Krummerne”, ”Borgen” og flere julekalender.

Desværre måtte han lægge sin glorværdige karriere på hylden, da han for to et halvt år siden blev ramt af en hjerneblødning.

I 2013 spillede den 65-årige skuespiller sin indtil videre sidste rolle i filmen ”Ud, spring over, ind”, men siden da har han hverken optrådt på det hvide lærred eller de skrå brædder.

På grund af hjerneblødningen, så er han i dag lænket til en kørestol, og har naturligt nok svært ved at acceptere sin nye immobile tilværelse.

– Det er ikke så godt. Jeg er lam i venstre side. Og jeg er vred over det endnu, sagde skuespilleren til Ekstra Bladet, da han for nylig blev hædret med Osvald Helmuths Jubilæumslegat.

Heldigvis er hans familie meget støttende, men det er ikke første gang, at familien har måttet støtte hinanden gennem et alvorligt sygdomsforløb.

Søren Spanning har nemlig tidligere overvundet kampen mod den frygtelige kræftsygdom leukæmi.

Læs mere om Søren Spanning i denne uges SE og HØR.

Sponsoreret indhold