Rørende billeder: MØ blev genforenet med Sporty Spice

MØ spillede på Roskilde Festivalen 2016.

MØ spillede på Roskilde Festivalen 2016.

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Med et budskab om "girl power" indtog Spice Girls alverdens hitlister op gennem 90'erne.

Dengang sad en fynsk skolepige ved navn Karen Marie Ørsted på sit værelse med hårbørsten i hånden og skrålede med på kulthits som "Wannabe" og "Spice Up Your Life".

Spice-sangene tændte en ild i den unge odenseaner, som siden begyndte at lave musik, der i dag har bragt hende til tops internationalt.

Efter en ungdom i punkmiljøet slog MØ for alvor igennem i 2013 med megahittet "Pilgrim", og året efter fik hun sit helt store gennembrud.

Det blev hædret med P3 Guld-prisen, som til kæmpe overraskelse for stjernespiren blev overrakt af selveste Sporty Spice.

- Vinderen af P3 Guld 2014 har så meget "girl power", at hun med sikkerhed kunne have været en Spice Girl, sagde Melanie C til den dybt berørte dansker.

Søndag mødte de to powerpiger så atter hinanden. Det skete, da de begge gæstede Channel 4's radiogram "Sunday Brunch", og både Melanie C og MØ har delt billeder af det musikalske topmøde på Instagram.

- Genforenet med mit idol. Jeg er i himlen, skriver den 28-årige odenseaner blandt andet til et foto, som også Melanie C har delt med et hjertesymbol.

- Min pige. Fantastisk optræden. Vi ses snart, skriver Spice Girls-stjernen til billedet, hvor hun og MØ står storsmilende med den ene hånd om hinandens skuldre og den anden formet som et V-tegn.

I dag går fascinationen mellem de to nemlig begge veje - Melanie C har tidligere erklæret, at MØs fortolkning af Spice Girls-nummeret "Say You'll Be There" er den bedste, hun nogensinde har hørt.

Se MØs fotos her

 

Og Melanie C's her

my girl @momomoyouth great performance of #Drum on #sundaybrunch see you soon xx

Et billede slået op af Melanie C (@melaniecmusic) den

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close