Se MØ som punker i Ungdomshuset

Sangfuglen kommer ikke til at mangle penge i den kommende tid

Sangfuglen kommer ikke til at mangle penge i den kommende tid

(Foto: All Over Press)

Karen Marie Ørsted, med kunstnernavnet MØ, er denne sommer nok blevet hørt af de fleste folk på dansegulvet verden over med nummeret ”Lean On”, som er lavet af Major Lazer med MØ på gæstevokal. Hvad, de færreste nok ved, er, at MØ faktisk begyndte sin karriere som undergrundsmusiker i en lidt anden boldgade i indre København.

En håndfuld år før Karen Marie Ørsted blev til MØ, havde hun en punkduo med Josefine Struckmann, og de optrådte for nogle dage siden i forbindelse ved arrangementet ”Folk på flugt” med deres gamle band MOR i Ungdomshuset.

Via SoundVenue har vi erfaret, at MOR gik på scenen så sendt som 3.30 natten mellem torsdag og fredag og optrådte i noget mere spartanske rammer, end hvad MØ nok er vant til med optrædener i amerikanske TV-shows og lignende.

Med sin karakteristiske fletning kunne man opleve MØ synge ”Fisse i dit fjæs” for det fremmødte publikum i Ungdomshuset. Det kan du se en video af i bunden af artiklen.

MØ, der kommer sammen med forsangeren fra Retile Youth, Mads Damsgaard, og Josefine fik at dømme ud fra billederne musikalsk hjælp fra Raske Penge bag DJ-pulten.

Du kan se billeder fra koncerten HER.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close