Nyheder22. september 2015

Se MØ som punker i Ungdomshuset

MØ gik forleden dag tilbage til sine musikalske rødder ved at optræde med sit gamle punkband i Ungdomshuset i København
https://imgix.seoghoer.dk/media/30a644bd40ca4696be9fbec1356c6e77.jpg
 (Foto: All Over Press)

Karen Marie Ørsted, med kunstnernavnet MØ, er denne sommer nok blevet hørt af de fleste folk på dansegulvet verden over med nummeret ”Lean On”, som er lavet af Major Lazer med MØ på gæstevokal. Hvad, de færreste nok ved, er, at MØ faktisk begyndte sin karriere som undergrundsmusiker i en lidt anden boldgade i indre København.

En håndfuld år før Karen Marie Ørsted blev til MØ, havde hun en punkduo med Josefine Struckmann, og de optrådte for nogle dage siden i forbindelse ved arrangementet ”Folk på flugt” med deres gamle band MOR i Ungdomshuset.

Via SoundVenue har vi erfaret, at MOR gik på scenen så sendt som 3.30 natten mellem torsdag og fredag og optrådte i noget mere spartanske rammer, end hvad MØ nok er vant til med optrædener i amerikanske TV-shows og lignende.

[node:aller-related-content]

Med sin karakteristiske fletning kunne man opleve MØ synge ”Fisse i dit fjæs” for det fremmødte publikum i Ungdomshuset. Det kan du se en video af i bunden af artiklen.

MØ, der kommer sammen med forsangeren fra Retile Youth, Mads Damsgaard, og Josefine fik at dømme ud fra billederne musikalsk hjælp fra Raske Penge bag DJ-pulten.

Du kan se billeder fra koncerten HER.

"Fisse i dit fjæs". Mø optrådte med sin gamle punkduo, MOR, til en støttekoncert i Ungdomshuset i nat. Flere billeder på Soundvenue.com - følg link i bio. #mø #mor @momomoyouth

En video slået op af SOUNDVENUE (@soundvenue) den

19. Sep 2015 kl. 3:31 PDT

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-cta_facebook_116.png

Sponsoreret indhold