MØ hæver million-løn til sig selv

Sangfuglen kommer ikke til at mangle penge i den kommende tid

Sangfuglen kommer ikke til at mangle penge i den kommende tid

(Foto: All Over Press)

Du har i år med sikkerhed ikke kunne undgå at høre gigant-hittet ”Lean On” af Major Lazer og DJ Snake, hvor den danske sangerinde MØ har lånt sin vokal til.

Den slags giver selv sagt et flot afkast på kontoen, når man har medvirket på en af 2015 mest spillede sange.

MØ, med det borgerlige navn Karen Marie Ørsted, har nemlig trukket hele 1,3 millioner kroner ud til sig selv i løn fra sit anpartsselskab Violent Heart.

Samme selskab havde sidste år en indtjening på 1,7 millioner kroner, så man må sige, at sangerinden har gode håndører til sig selv at snolde for i den nærmeste fremtid.

Og hun kan med god samvittighed finde den store slikpose frem, for den 27-årige stjerne har flotte begivenheder fra årets gang at fejre.

”Lean On” blev for eksempel i sidste måned den mest afspillede sang på musiktjenesten Spotify med imponerende 566 millioner afspilninger – og antallet fortsætter med at stige.

Derudover har MØ også skrevet dansk musikhistorie ved at være den danske kunstner gennem tiden, der er nået næsthøjest på den amerikanske singlehitliste. Kun overgået af Jørgen Ingmann med sangen ”Apache” i 1961.

Og for lige at toppe hendes imponerende CV af, så skal sangstjernen også optræde i dag til en koncert i forbindelse med uddelingen af Nobels Fredspris.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close