Nyheder30. marts 2016

Robert om skæbnesvanger aften: - Min tanke var bare ”fuck fuck fuck”

Robert Hansen genfortæller i ny reportageserie om den skæbnesvangre aften i april 2015, hvor han kollapsede under opførelsen af Dirty Dancing-musicalen i Tivolis koncertsal og måtte hastes på hospitalet, hvor han gennemgik en otte timer lang hjerteoperation. Se et klip her, hvor skuespilleren genfortæller aftenen, der ændrede hans liv for altid
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/robert_hansen_med_mathilde.jpg
 (Foto: Kanal 4)

Han troede selv, det skulle være en helt almindelig arbejdsdag.

Han var måske en smule sløj, men havde alligevel fundet vej til Tivolis koncertsal, hvor han spillede med i ”Dirty Dancing”-musicalen.

Men tirsdag den 15. april 2015 blev alt andet end en almindelig for skuespilleren Robert Hansen.

Faktisk endte dagen med at ændre hans liv for altid.

Han kollapsede nemlig under opførelsen af musicalen, han blev hastet på hospitalet, hvor lægerne hurtigt sendte ham på operationsbordet. Han havde en livsfarlig flænge på hovedpulsåren.

I aften genfortæller Robert Hansen så den skæbnesvangre dag, der ændrede hans liv for altid. Det sker, når en ny reportageserie – ”Robert Hansen: Tilbage til livet” – får premiere på Kanal 4.

- Jeg kunne godt mærke, at der var noget galt med mig. Jeg var jo blevet tilset… jeg spiste jo noget medicin mod halsbetændelse. Der havde været en læge og kigge på mig, fortæller Robert Hansen i programmet.

- Jeg tænkte, at det bare var noget influenza, tilføjer han.

Alligevel kunne han den skæbnesvangre tirsdag mærke, at det blev værre og værre.

- Min tanke var bare "fuck fuck fuck… jeg kommer ikke igennem denne forestilling”.

- Jeg svedte helt absurd meget.

- Da Mathilde kommer ind (skuespillerinden Mathilde Norholt spillede over for Robert Hansen, red.)… der var hendes ene ansigt helt flimret… helt tegneserieagtig. Det var syret. Det var fuldstændig syret. Jeg tænkte ”fuck hvad gør du her. Den er helt gal med dig”, forklarer Robert Hansen.

Han begyndte herefter at få smerter i bryster, og han måtte ligge sig ned.

- Jeg kunne også mærke, at jeg blev mere og mere fjern i forhold til at orientere mig i rummet, hvor jeg lå. Hvad er egentligt op og ned? Jeg havde flimmer for øjnene, fortæller Robert Hansen og tilføjer, at han blev båret ned i en ambulance.

Her husker han kun ganske lidt, før han mister bevidstheden.

- Så siger den ene ambulancefører ”kunne du tænke dig at komme hjem”. Og så er det, at jeg besvimer og forsvinder fuldstændig ind i en anden verden. Jeg kan bare huske, at jeg trådte ind et sted, hvor jeg ikke havde smerter, at det lige pludseligt blev rart, forklarer Robert Hansen i aftenens program.

Robert Hansen blev herefter sendt på operationsbordet på Rigshospitalet, hvor han gennemgik en otte timer lang operation i hjertet. Siden fulgte måneders genoptræning, og det er her, at Kanal 4 har fulgt Robert Hansens vej tilbage til livet.

Du kan se to klip fra aftenens program her, og du kan se hele programmet i aften klokken 21.00 på Kanal 4.

I dette klip genfortæller Robert Hansen om den skæbnesvangre dag:

I dette klip fortæller Robret Hansen om sin hjerteklap - og seerne får endda mulighed for at høre Robert Hansens hjerte slå:

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_18.png

Sponsoreret indhold