Nyheder30. marts 2016

Robert Hansen i tårer: - Jeg er bange hver dag

I aften får en ny reportageserier premiere. Her følger vi skuespilleren Robert Hansens vej tilbage til livet, efter at han i april 2015 blev opereret for en livsfarlig flænge på hovedpulsåren. Du kan se et klip fra aftenens program her, hvor Robert Hansen fortæller om frygten for at dø
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/robert_hansen_i_sin_seng.jpg
 (Foto: Kanal 4)

Han troede selv, at han var ramt af en harmløs halsbetændelse.

Men da Robert Hansen kollapsede under opførelsen af Dirty Dancing-musicalen 15. april 2015, stod det hurtigt klart, at det var langt mere alvorligt.

Den populære ”Anja & Viktor”-skuespiller blev hastet på hospitalet, hvor lægerne konstaterede en livsfarlig flænge på hovedpulsåren. Robert Hansen gennemgik samme nat en otte timer lang og omfattende operation, hvor lægerne reparerede flængen.

Men selv om skuespilleren overlevede sit møde med døden, sidder frygten stadig i ham hver dag.

Det fortæller Robert Hansen i aften i den nye reportageserie ”Robert Hansen: Tilbage til livet”.

Her følger vi skuespillerens kamp helt tæt – og vi møder en hudløs ærlig Robert Hansen, der ikke er bleg for at erkende, at kampen tilbage er hård og lang.

- Altså jeg er bange hver dag. Jeg er bange, når jeg synes, at det slår mærkeligt (hans hjerte, red.). Jeg synes, der er mange tanker, der i løbet af en dag kan dukke op, siger en tydelig påvirket Robert Hansen.

Sygdomsforløbet har tæret meget på skuespilleren – og han er ikke længere i stand til at gøre alt dét, han plejer. Særlig én ting glæder han sig til at kunne gøre igen: At kunne være der 100 procent for sin søn Herman.

- Jeg glæder mig også bare til nogle ting som at kunne bære min søn igen. Altså, når han kommer løbende med armene op mod mig og siger ”løft mig op”, og så siger han ”far… far er lidt sløj”, siger han mange gange.

- Og det er eddermame … det er kraftstejleme hårdt, siger Robert Hansen grådkvalt.

Du kan se to klip fra programmet lige her. Hele programmet vises i aften klokken 21.00 på Kanal 4.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_18.png

Sponsoreret indhold