Nyheder5. oktober 2017

Robert Hansen udskrevet fra Riget

Skuespilleren er blevet overflyttet til genoptræning på Bispebjerg dagen før sin fødselsdag.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/robert-hansen-24092017.jpg
 Foto: All Over Press

I dag er det Robert Hansens fødselsdag, men han er desværre stadig indlagt og må derfor fejres af familien hospitalet.

Til gengæld blev Robert i går overflyttet fra Rigshospitalet til Bispebjerg Hospital, hvor han skal starte på genoptræning. I august blev Robert indlagt med en hjerneblødning og har været indlagt siden.

- Han er blevet udskrevet fra Rigshospitalet og kommet på Bispebjerg. Han er ved godt mod og glad for at komme videre, fortæller Roberts manager Sten Hassing til SE og HØR.

Men han er nu i markant fremgang og er udtrappet af medicinen, så der er høj grad noget at fejre på hans 38-års fødselsdag, selv om Robert stadig ikke ved, hvor længe han skal være indlagt.

- Han er der i døgndrift, men vi ved ikke, hvor længe varer. Det afhænger af, hvordan det udvikler sig, men det går fint, fortæller Sten Hassing.

Robert har været "ude i virkeligheden nogle gange", og agenten fortæller da også, at det går stærkt fremad for ham. Men fødselsdagen bliver holdt for de nærmeste på Bispebjerg.

For to et halvt år siden blev Robert hasteindlagt, efter han fik et ildebefindende under "Dirty Dancing"-forestillingen i Tivoli. På hospitalet opdagede de, at Robert havde en flænge på hovedpulsåren og blev akut opereret i hjertet.

Han fik indopereret en kunstig hjerteklap, som han kan høre lyden af konstant.

For et par uger siden fik Robert Hansen selskab af sin søster til en gåtur udenfor.

Sponsoreret indhold