Nyheder5. oktober 2017

Efter hjerneblødning: Robert Hansen fejrer fødselsdag med nyt foto

Skuespiller Robert Hansen blev 21. august ramt af en hjerneblødning, mens han befandt sig hjemme i sin lejlighed på Frederiksberg. Siden han har kæmpet med næb og klør for at komme på benene igen, og det går heldigvis den rigtige vej. I dag fylder skuespilleren så 38 år, og i den forbindelse har han delt et nyt billede på Instagram, der viser den 38-årige skuespiller i fuld gang med fødselsdagsfejringen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/robert-hansen-24092017.jpg
 Foto: All Over Press

To år efter at en medfødt hjertefejl var tæt på at koste ham livet, blev Robert Hansen igen ramt af alvorlig sygdom.

Mandag den 21. august blev den populære skuespiller og tidligere ”Vild med dans”-deltager hastet på Rigshospitalet, efter at han blev ramt af en hjerneblødning, mens han befandt sig i sin lejlighed på Frederiksberg sammen med sin nye kæreste.

Siden har han med næb og klør forsøgt at komme til hægterne igen, og skuespilleren har igennem det meste af perioden været indlagt på Rigshospitalet.

Heldigvis går genoptræningen den rigtige vej, og i dag kan Robert Hansen så fejre sin 38-års fødselsdag - dog stadig på hospitalet. Ifølge BILLED-BLADET blev Robert Hansen i går overført til Bispebjerg Hospital, hvor han formentlig skal fortsætte sin genoptræning i nogle uger endnu, før at han bliver endelig udskrevet.

Skuespilleren har delt et billede på Instagram, der viser ham i fuld gang med fødselsdagsfejringen – udstyret med både balloner, flag og gaver.

Det strømmer naturligvis ind med lykønskninger som kommentar til billedet.

Fødselsdagsbilledet er det andet billede, som Robert Hansen har delt siden sin hjerneblødning i slutningen af august. 24. september delte han således et billede af sig selv sammen med søsteren.

- Ude og hygge med storesøster, skrev Robert Hansen som kommentar til billedet, hvor man kunne se ham på kaffe-gåtur sammen med søsteren.

Robert Hansen havde i dagene op til hjerneblødningen haft smerter i sin skulder og troede i første omgang, at der var tale om dét, man kalder ”en frossen skulder”.

Den 21. august fik han det dog så dårligt hjemme, at kæresten valgte at ringe efter en ambulance.

Og på hospitalet kunne lægerne konstatere, at det var en hjerneblødning, der havde ramt den populære ”Anja og Viktor”-skuespiller.

Han blev hastet på Rigshospitalet i ambulance og efterfølgende akut opereret for at fjerne hjerneblødningen og mindske trykket i hjernen.

Hjerneblødningen kommer blot to år efter, at Robert Hansen var overordentlig tæt på at miste livet.

https://imgix.seoghoer.dk/robert-hansen.jpg
 Foto: Facebook

Robert Hansen efter sin hjerteoperatoin i april 2015. Foto: Privat

Skuespilleren faldt i april 2015 om under en forestilling i Tivoli, og efterfølgende kunne lægerne konstatere, at han havde en livstruende rift på sin halspulsåre. Robert Hansen gennemgik samme dag en otte timer lang operation i hjertet, hvor han blandt andet fik indsat en ny hjerteklap.

Robert Hansen (billeder af ham fra interviews og film og rød løber)

Sponsoreret indhold