Robert Hansen skal være indlagt flere uger endnu

Robert Hansen bliver ikke udskrevet lige med det samme.

Robert Hansen bliver ikke udskrevet lige med det samme.

(Foto: All Over Press)

 

Skuespilleren Robert Hansen, der den 21. august blev indlagt på Rigshospitalet med en hjerneblødning, skal ikke gøre sig forhåbninger om at blive udskrevet lige med det samme.

Det siger hans agent, Steen Hassing Møller, til BT.

- Det drejer sig om uger og ikke dage. Det er i hvert fald, hvad Robert selv siger, fortæller agenten til BT.

Den 21. august blev ”Anja og Viktor”-skuespilleren således ramt af en hjerneblødning, mens han opholdt sig hjemme i sin lejlighed på Frederiksberg.

Han blev hastet på Rigshospitalet i ambulance og efterfølgende akut opereret for at fjerne hjerneblødningen og mindske trykket i hjernen.

”Kærlighed ved første hik”-skuespilleren troede selv, at der var tale om det, man kalder ”en frossen skulder”. Han havde i et stykke tid kæmpet med smerter i skuldrene og havde haft svært ved at bevæge armene.

På grund af smerterne valgte Robert Hansen 21. august at aflyse sin premiere med revyshowet "Pejsen går i luften". I den forbindelse udsendte skuespilleren en pressemeddelelse.:

- Det har været en super svær beslutning, fordi jeg virkelig havde glædet mig til at komme på Pejsegården, men jeg må sande, at det bliver for hårdt, når jeg går med så mange smerter i min skulder, fortalte Robert Hansen i en pressemeddelelse.

Samme dag viste det sig dog, at det stod langt værre til med Robert Hansen. Han blev dårlig i sin lejlighed på Frederiksberg, hvorefter hans kæreste ringede 112.

På Rigshospitalet kunne lægerne konstatere, at Robert Hansen havde fået hjerneblødning, og efter en akut operation skal skuespilleren nu gennem et genoptræningsforløb.

Robert Hansen kan bådce bevæge sig og tale.

Men det betyder altså ikke, at han kan rejse sig fra sygesengen og blive udskrevet nu og her.

- Han er stadig indlagt, men har det fint og er i bedring, siger Sten Hassing Møller til BT.

Han så sidst Robert Hansen i fredags, den 1. september.

- Der var han i godt humør, ligesom han plejer, siger Sten Hassing Møller til BT, og supplerer med den glædelige oplysning, at Robert Hansen forventes at slippe uden mén.

Robert Hansen i april 2015 efter sin omfattende hjerteoperation. Foto: Instagram/Robert Hansen

 

For to år siden var Robert Hansen tæt på at miste livet.

I midten af april 2015 fik han et ildebefindende under opførelsen af "Dirty Dancing". Selv troede den dengang 36-årige skuespiller, at det var en slem halsbetændelse, der havde sendt ham til tælling.

Men det stod langt værre til med "Kærlighed ved første hik"-skuespilleren.

Blot et halvt døgn senere lå han i en hospitalsseng på Rigshospitalet efter at have gennemgået en otte timer lang operation i hjertet.  Lægerne på Rigshospitalet havde nemlig konstateret en livsfarlig flænge på skuespillerens hovedpulsåre.

- Jeg har aldrig oplevet noget lignende. 8 timers operation i hjertet, og jeg som gik og troede, jeg havde halsbetændelse. Hvis ikke jeg var kommet af sted til hospitalet den aften, havde jeg slet ikke været her mere, skrev Robert Hansen på sin Facebook-profil få dage senere.

Under den lange operation fik skuespilleren opereret en kunstig metalplade ind i kranspulsåren, fordi han var født uden den ene hjerteklap.

Efter det alvorlige sygdomsforløb måtte Robert Hansen sygemelde sig i en længere periode, lige som der ventede ham et længere genoptræningsløb.

Under dét forløb valgte Robert Hansen at lade et kamerahold følge ham, og i reportageserien ”Robert Hansen: Tilbage til livet” på Kanal 4 kunne seerne følge hans kamp tilbage til livet. I et af afsnittene fortalte han blandt andet om den skæbnesvangre aften i Tivoli, hvor han kom faretruende tæt på at miste livet

 - Jeg kunne godt mærke, at der var noget galt med mig. Jeg var jo blevet tilset… jeg spiste jo noget medicin mod halsbetændelse. Der havde været en læge og kigge på mig, fortalte Robert Hansen i reportageserien ”Robert Hansen: Tilbage til livet”.

- Min tanke var bare "fuck fuck fuck… jeg kommer ikke igennem denne forestilling”. Jeg svedte helt absurd meget, fortalte Robert Hansen og tilføjede:

- Jeg kunne også mærke, at jeg blev mere og mere fjern i forhold til at orientere mig i rummet, hvor jeg lå. Hvad er egentligt op og ned? Jeg havde flimmer for øjnene.

I ambulancen mistede han bevidstheden:

- Så siger den ene ambulancefører ”kunne du tænke dig at komme hjem”. Og så er det, at jeg besvimer og forsvinder fuldstændig ind i en anden verden. Jeg kan bare huske, at jeg trådte ind et sted, hvor jeg ikke havde smerter, at det lige pludseligt blev rart.

I dag går Robert Hansen stadig til kontroller og tager dagligt medicin som følge af hjerteoperationen.

Se galleri med Robert Hansen:

Robert Hansen (billeder af ham fra interviews og film og rød løber)

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close