Nyheder21. august 2017

Robert Hansen aflyser premiere: Jeg har for mange smerter

Skuespilleren har taget en svær beslutning på grund af smerter i skulderen.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/1_178.jpg
 (Foto: All Over)

Han skulle have haft premiere med revyshowet "Pejsen går i luften" 1. september, men efter nøje overvejelser har Robert Hansen valgt at melde afbud.

I nogle måneder har skuespilleren døjet med en såkaldt frossen skulder, og vurderer derfor selv, at han ikke kan gennemføre revyen.

- Det har været en super svært beslutning, fordi jeg virkelig havde glædet mig til at komme på Pejsegården, men jeg må sande, at det bliver for hårdt, når jeg går med så mange smerter i min skulder, fortæller Robert Hansen i en pressemeddelelse.

Den frosne skulder har resulteret i, at han indimellem har haft svært ved at bevæge sine arme, men han får behandling for lidelsen.

I stedet for "kærlighed ved første hik"-skuespilleren tiltræder Søren Jørgensen og overtager for Robert blot to uger før premieren, som finder sted i Brædstrup.

For to år siden fik Robert et ildebefindende midt i forestillingen "Dirty Dancing" og måtte med ambulance til hospitalet. Det viste sig, at Robert havde en hjertefejl, og han blev reddet i sidste øjeblik af en akut og omfattende operation i hjertet.

Det har betydet, at Robert skulle genoptræne i længere tid, og han skal tage medicin resten af sit liv. Derudover kan han hele tiden høre lyden fra den kunstige hjerteklap, som han har fået sat ind i brysten.

SE og HØR har uden held forsøgt at få en kommentar fra Robert.

Sponsoreret indhold