Nyheder21. oktober 2016

Riskær til Margrethe: Nyd livet og drop tronen!

Dronning Margrethe har fortjent en slapper efter mange års tro tjeneste, synes Klaus Riskær, det tænker, det er tid til endnu en royal pensionering
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/klaus_riskaer_0.jpg
 Foto: All Over Press

Dronning Margrethe sidder stadig, og stædigt på den danske trone. Men i virkeligheden er det Prins Henrik, der har fat i den lange ende, når han har valgt at trække sig tilbage og nyde livet som kunstner og pensionist.

Det mener Klaus Riskær Pedersen, der i en update på Facebook fortæller, at han bliver mere og mere overbevist om, at det er tid til et generationsskifte i kongehuset. Og ikke kun for Frederiks og folkets skyld. Også for Margrethes egen.

- Egentlig vokser min sympati for Prins Henrik. Det er jo det eneste fornuftige i den alder at nyde live, slappe af og give plads til næste generation, skriver erhvervsmanden, der senest har kastet sig ud i et forretningseventyr med produktion af medicinsk canabis i det sydamerikanske land Uruguay.

Han understreger, at han har stor respekt for dronningen, men synes, at det er hårdt at se hende sidde og kæmpe alene med jobbet:

- Nytårstalerne er ved at blive stadig mere gidseltaget af Statsministeriet. Og det repræsentative kæmper vor stakkels, pligtopfyldende Dronning med. Nu alene. Og selvvalgt, bemærker han, og mener, at det ansvar kunne hun måske nok tillade sig at slippe.

Hvad synes du? Er det ok hvis Margrethe er slipper tøjlerne og bliver kunstnerpensionist som sin mand?

Sponsoreret indhold