Nyheder14. oktober 2016

Dronning Margrethe morer sig over Frederiks ulykke

Det var ikke just en bekymret dronning Margrethe, der gik på talerstolen i dag.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-32180.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Det var ikke just en bekymret eller trist dronning Margrethe, der gik på talerstolen til det store olympiske arrangement på Christiansborg. Faktisk tværtimod.

Kronprins Frederiks trampolinulykke så mere ud til at more den danske dronning, der flere gange tog fis på sin søns hang til at komme galt afsted.

Da dronning Margrethe skulle fortælle, at kronprins Frederik var ked af ikke at kunne deltage ved den store hyldest af de olympiske og paraolympiske atleter, lød det sådan her:

- Han ærgrer sig blå, gul og... grøn, kom det fra en fnisende dronning Margrethe, mens både kronprinsesse Mary og prins Christian stod i salen.

Men den danske regent var ikke færdig med at mobbe sønnike. Hun beviste, at hun gemmer på en lille standup-komiker.

- Hvis man hopper i trampolin, når man er næsten 50, så er der ikke noget at sige til, at det går galt, klukkede dronning Margrethe og fik hele salen til at grine med.

Om kronprins Frederik selv morer sig lige så meget over sin ulykke, melder historien ikke noget om.

Det var torsdag eftermiddag, da kronprinsen, kronprinsesse Mary og prins Christian var til et privat arrangement i Gyngemosehallen i Søborg, at ulykken indtraf.

Kronprins Frederik landede forkert efter at have sprunget på en af de store trampoliner, der blandt andet bruges af elitesportsudøvere.

Den forkerte landing gav den kommende konge en fraktur på halsrygsøjlen - en knogle øverst på rygsøjlen.

Kongehuset har dog forsikret, at kronprinsen forventes at komme sig fuldkomment. Han skal dog bære en halskrave de næste 12 uger.

Kronprinsen vil dog fortsat deltage i offentlige arrangementer, dog iført halskrave. Det er ikke første gang, at kronprinsen har måtte vise skader frem for offentligheden på den måde.

I 2009 fik kronprinsen en flænge i benet efter en kælkeulykke med børnene Christian og Isabella. Derfor måtte prinsen gå rundt med benet i gips.

Galleri: Kronprins Frederiks risikable liv 14/10-16

Sponsoreret indhold